Scudo Sports

İLK SÜRÜŞÜM ve DEVAMINDA SÜRÜŞLERİM

@Emre DEGERLI

Emre bey iyi sabahlar diliyorum ...
Sabah uyandırmaya kıyamadım yoksa şu an kask'ı olacaktı . yorum olarak bu da eleştirilebilir.
zaten bisiklet alınmadan önce beni bile şaşırttı ''kask ve eldiven -dizlik dirseklik ' alıcaz dimi baba '' demesi ile.Sanırım patenlerden kalan bir bilgi.
Zaten insan kendi oğlunun başına birşey gelmesini istermi ....
Keşke dememek için aslında bisiklet ile alınmalı ama nedense bayilerde olmuyor.

Bisikletin karne hediyesi olarak alınmaması gerektiğini sanırım geçen yıl feryad eden anneden öğrendim , öğrettim.

saygı ve sevgi ile sizi selamlıyorum .

Scudo
Berfu kardeş'im merhaba.

ben şahsen bisiklet alıcağım zaman burdan HIZLIMI diye sormadım sormam da !
yaşının verdiği heyecan'a sayıyorum...
Bisiklet güzel ben beğendim , ve rahat'ım .

Sen sanırım benden daha tecrubeli kişiler den daha detaylı bir bilgi alman gerek.
yanlış anlama yeni bisiklet alacak bir kişiye bilgi verebilecek bilgiye henüz sahip değilim.

umarım yanlış anlaşılmam , kısa süre içersinde bisikletine kavuşmanı diliyorum ...

sevgi ve saygılarımla...

@oktay arabacı

Ben de iski'nin oradan aşağı kanarya'ya inmiştim sonra bozdoğan caddesi var ondan çıkarım diye düşündüm ama yine de kolay yolu seçip menekşe florya tarafından dolaşarak antikalar yolundan cennet'e çıktım. :)

ülkemizde normal araçlara düzgün yollar yapılmazken bisklet için istemek biraz fazla olur galiba.insanlar rahatça bisikletini sürsün diye yerlerin yapılacağı zamanın özlemi içindeyim bisikletleriniz hayır olsun.Kazasız sürüşler dilerim.

@Ahmet Ayaz

Henüz yeni sürüşlere başladığımız için sanırım kondisyonumuz yetmiyor , fakat zamanla olacak...

iyi sürüşler dilerim...

@mavinehir

Size katılmamak mümkün değil, ama uzun vadede olur bizler görürmüyüz o tartışılır...
Teşekür ederim , daha iyileri sizlerin olur inşallah .

saygılar

Selamlar ...

Bugün yine bir sürüş gerçekleştirdik .
Arkadaş ile beşyoldan çıktık Florya ve sahil yolundan bakırköy'e gittik. Aynı yoldan döndük.

Bakırköy'e gitme sebebimiz ordaki bir bisikletçiden bişeyler almak dı.
Oğluma kask aldım , kendime ve ona ön ve arka aydınlatma aldım.

Kendime Kask almadım , sebebi bu çarşamba Almanya seyahatim olacak ordan alırım diye düşündüm.
diyeceksiniz aydınlatmalarıda ordan alsaydın... evet ordan alıcam bendeki mevcut olanıda eşim'in bisikletine takıcam
Kendi bisikletime çamurluk da aldım .

resimler :

https://www.bisikletforum.com/a/img543/4535/m5rg.jpg

https://www.bisikletforum.com/a/img51/3563/f41t.jpg

merhabalar

bir aradan sonra tekrar burdayım.

bu yokluğumda bazen her akşam - bazen iki akşamda bir 15 km lik turlar atıyorum . cumartesi akşam 26 km lik bir tur attım.
toplamda sport tracker in kaydettiği 126 km oldu.

keyifli sürüşler oldu benim için . genelde akşam 20 - 21 saatlerinde çıkıp borusan - halkalı İETT garajı gidiş geliş, bazen ordan aşağı gümrük yolundan kanarya üzerinden dönüş yapıyorum.
son tur aynı güzergahtan kanarya - çekmece sahil - florya - beşyol dan dönüş oldu .

keyifli bir rota tavsiye ederim .

herkese keyifli sürüşler.

saygılar...

Geri