Sevgili Cumhur kardesim,
öncelikle konunun icinde benide andigin icin sana cok tesekkür ederim.
Bisikletciler aralarinda benim görüsüm birbirilerine yardimci olmalidir ve bende elimden geldigince sen ve senin gibi arkadaslara yardimci olmaya calisiyorum. Malesef senin gibi yardimci olacagim kisiler Türkiye'de cok az kaldi, neyse bunlari gecelim ve sunu söyleye bilirimki, bisikletin harika ve tahmin ediyorumki alistikca tur bisikletinden daha cok seveceksin. . .
Senin icin Allahtan dilegim daha iyilerine sahip olman ve kazasiz belasiz kullanman insallah.
@kudretozbay kardesim gibi iyilik severlerde malesef cok az kaldi, Allah'tan bana güvenen ve saygida kusur etmeyen kisiligi sahip oldugu icin ve ayrica benim istegimi geri cevirmedigi ve bisikleti sana teslim ettigi icin kendisine cok ama cok tesekkür ederim. Tabiki bizde verdigimiz sözü tutarak aramizdaki güvencenin sarsilmadigini hatta daha cok arttigini düsünüyorum.
Buradan bu konu altinda beni anan tüm üyelerede ayrica güzel yorumlari icin tesekkür ediyorum.
Bu forumda beni cogu kisi yanlis anliyor, olsun ben üzülmüyorum bu olaya. Iyiligimi kullanarak bana her istediklerini elde edene kadar yüzüme gülen elde ettikten sonra hakaret edenler de oldu, onlarida Allah'a havale ediyorum.
Ben dogma büyüme tam 47 senedir almanyada yasadigim icin, hic Türk okuluna gitmedim, sizler gibi de türkcede konusamiyorum tabiki. Ama sahip oldugum Türkcemle gurur duyarken, bazilarida benimle dalga gectiler, alay ettiler, bunada Eyvallah, Allah'tan dilegim birgün onlarinda benim durumuma düsmeleri dir ki birine olduda. Google tranlate ile Almanya forumuna üye olarak yazismaya baslamisti, kimse yazdiklarini anlamayinca basladilar dalga gecmeye. Bende kendisini foruma karsi savundum ve dalga gecmeyin diye rica ettim. O kisi bu forumda üye ve utancindan yerin dibine girdi.
Yaza dogru tekrar bir konu acarak tüm yasadigim olaylari dile getirerek forumdan artik uzaklasmayi düsünüyorum. Ben hep sizlerin iyiligi icin ugrastim, sizlerden birisi olmak istedim ama nafile, sizlerin dilinde ben Almanciyim ve sizler icin ben gercek Türk olamam. Bu düsmanliginiz bizlere neden onuda anlamis degilim. Bu cümledeki sitemim tüm türkiye icin gecerli degildir, türkiyenin %85 icin gecerlidir.
Sunuda bilmenizi isterimki, benim hic bir zaman baskasinin ne malinda ne parasinda gözüm oldu ne kiskanclik duygusu yasadim. Aksine herzaman benden daha iyileri daha fazlasi baskalarinda olmasi icin dua ettim.
Neyse yazmak istediklerimi acacagim konuda okuya bilirsiniz.
Saygilarimla
Murat Cömez