Marka fanatikliği yapmayacağım ama Shimano disklerinin soğutma tasarımı değişmedikçe benzeri gerçek ve manuplatif haberler bir arada artmaya devam edecektir.
Aynı kadronun disk ve jant frenli versiyonunu kullanan biri olarak disk freni daha verimli buluyorum, tabi bu noktada kişisel tercihler ve kullanım alışkanlıkları ile hareket etmek gerekli,
Yani jant frenli düzende memnun olan arkadaşlara saygım sonsuz olduğu gibi disk frenli kullanıcıyı da dışlamak veya mantıksız bulmak da yüzeysel bir bakış bana göre.
Bu arada disk frenin kitleme gücü emin olun ki direct mount bir dura-ace veya uygun kartuş kullanılmış bir red donanımdan fazla değil, bu noktada doğru lastik ve tabiri yerindeyse elinin ayarı gerekli.
Üst seviyeye çıktıkça sürücülerin diskten beklentisi daha iyi durmak değil daha konforlu ve keskin dozajlamaya sahip olmak.
Bir medyacı olarak yaşanan kazaların daha çok izlenmeye eş olduğunu söyleyebilirim, beni korkutan doğru standartların belirlenmeden bilinçli olarak sıkıntılara göz yumulması,
-ve son bikaç senedir gördüğümüz ince detaylar bu yönde :/