sevgili halil..
.bazı gazeteciler vardır, ropartajı yaparlar,aralardaki cümleleri cımbızla secerler ve işlerine gelen bölümü yayınlarlar. sende öyle yapmışsın, benim cümlemin yarısını almışsın devamını eklememişsin,devamını da ''bildiğinizi özelden yazın'' eklemen gerekirdi..
ben bunu senin yaşının gencliğine,heyacanına ve bunun getirdiği pot kırmalara bağlıyorum,ben forumda cok eski bir üye olmama rağmen, uzun zamandır vakit ayırıp giremiyordum,(bu arada mesaj sayımın neden bu kadar düşmüş olduğunuda anlayamadım) gördüğüm kadarıyla forumda cok şeyler değişmiş,en gözle görülen modlar arasındaki fikir ayrılıkları...
ben ne seni nede gürsel beyi şahsen tanımıyorum, ben olaya ticari ve etik yönden bakmıştım,toptancı olupta parakende satanları ayıplamak gereksiz ,kimse kimseye zorla birşey satamaz, ''bilincli tüketici ve serbest piyasa ekonomisi'' sürekli kullandığımız kelimeler değilmidir..
hepinizi seviyoruz...ister toptancı ister parekenteci ister siz veli nimet müşterilerimiz...sizler olmadan bizler olmayız . bu güzel diyaloglar için teşekkür ederim..