hakan çelik
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 260
- İsim
- Hakan ÇELİK
İyi forumlar arkadaşlar. Bugün 71 kilometrelik tura çıktım. ilk 45 kilometre çok sorunsuz ve harika geçti. Fakat bir ilçeye ( 9900 nüfuslu) girdiğimde zincir koptu. Bisikletten anlayan kimse olmadığı için buna bende dahil, kendimiz birşeyler yapmaya çalıştık oradaki yerlilerle. Birisi ben anlıyorum falan dedi o anlık bir neden bilemiyorum verdim bisikleti malesef, Ön vites arttırıcı Deore sistemimi mahfetti şuan o çalışmıyor. Bundan sonra ben kalan 28 kilometrelik yolu otobüsle gitmeye karar verdim. Ön tekeri çıkarttım fakat ne hikmetse bilmiyorum neden yaptım. Tekeri çıkarttıktan sonra ( tabi tekerle birlikte rötar da çıktı) ön freni sıktım 2 - 3 kere. Şimdi balatalar sıkıştı birbirine kenetlendi. Bu yüzden tekeri geri takamadım.
Ne yapabilirim zaten zincirim ve deore sistemim mahfoldu
Bütün bunları neden yazdım bilmiyorum
Moralim çok bozuk olduğundan olabilir. Bana yardım edebilirmisiniz buradaki bisikletçiler ben disk frenden anlamam diyor hidrolikten anlamam diyor. KISACA : OLAY ŞUDUR: Rötarı çıkarttıktan sonra freni sıktım balatalar birbirine kenetlendi bu sorunu nasıl çözebilirim ? Acil yardımlarınızı bekliyorum