Okuduğum en enfes yazın olabilir @mariokaldato aklıma Metallica' nın bir parçasında geçen söz geldi birkaç satır okuyunca. "less ı have the more ı gain" daha az sahip oldukça daha fazla kazanıyorum anlamı.
Yaklaşık yarım saattir yazıp yazıp sildim, işin içinden çıkamadım. Yazıyı favorilere ekliyorum, üstüne düşüneceğim. Tekrardan kalemine sağlık hocam.
@Mustafa Zeybek Neredeyse cuk oturmuş şarkı,valla iyi bulmuşsun.Şarkının anafikri Mariokaldato nun yazısıyla benzer.Tabiki mario hocamın kalemi daha üstün.Bu şarkıyı kapsar
Tesekkurler dostlar. Dövüş klubu, matrix gibi bi cok filmde, şiirlerde, edebiyat eserlerinde ve nice mecralarda işlenen bi konudur. Bana ozel fikirler olmasada benim gibi dusunen insanlarin olmasi guzel hissetiriyor
@Mustafa Zeybek
Guzel bir söz. Resullullah efendimiz şoyle buyurur "_ Kanaat bitmez tükenmez hazinedir"
Ama biz kiyamete yakiniz . Hayvanat bahcesindeki maymunlar gibi önümüze cesit cesit yiyecekler , meyveler koyup gosteriyorlar fakat yedirmiyorlar.
Bir eğitimde bize sordular, özgürlük nedir diye.Çoğunluk istediğini yapabilme diye cevaplandırmıştı.Oysa özgürlük vazgeçebilmektir demişti hocamız ....Arabadan, evden, ihtiyacımız olmayan herşeyden ( fazla elbise, tüketim malzemeleri vesaire) vazgeçebildiğimiz oranda özgürleşiyoruz.Eline sağlık yazı çok güzel olmuş Raşit
@Mehmet Metin Levent
Bende 90larda gemlikte ara sokaktan aniden cikip bana kimlik soran sivil polislere "_kimliginizi gorebilir miyim?" Dedigimde kafamdan asagi bir yumruk patlatip,"_ amarihan filmi mi cekiyoz lan burda?" Dediklerinde, o sopayi yerken kendimi cok ozgur hissetmistim