Scudo Sports

Heyyy Özgürlük!

Scudo
bişiler indiriyordum interneti kıstılar ondan şeettim. bana ne feysbuktan tıvaytırdan hele hele vazzaptan.

@kobalamin
tt ve tcell den girilemiyordu. ben tcell kullanıyorum.

teknik bir forumda biri bir link istedi. torrent link gönderdim. amma velakin onların ülkede torrent kapalıymış. olabilir. ama bazı linux sürümleri için torrent linkleri bizzat o sürümü yapan firmalar veriyor. bazı ülkelerde tıvaytır kapalı. olabilir. bazı ülkelerde bazı sitelere giremiyorsunuz. internet sınırların anlamsızlığını kanıtlayalı 1993 ten beri sanırım 23 yıl olmuş. neyse vpn gibi yöntemlerle bazı şeyleri aşmak mümkün.

Zorbalık heryerde. Zihinlerde, evde, mahallede, okulda, devletlerde. Suç ve ceza diyelim...

Not: Ortalık bukalemundan geçilmiyor. O kadar çok bukalemun varmış ki, kılık değiştirdiklerinden farketmemişiz.

@kobalamin
Merhaba kobalamincim :) tam olarak ne kast ettigini anlamadim , yada tam emin olamadim daha dogrusu :D

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
@mariokaldato Merhaba mariocum, menraat dünyası demekle ne kastettin tam olarak anlamadım, selamlar!

@mariokaldato
Gec gormusum mesaji;konu basligiyla ilintili,gunun anlam ve onemine iliskin bi sozdu abi.
Neyse bosver abi artik sansur kalktigina gore:
e884c712d46552f7f2620b5d2e3b15fe.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Keyif adamı
Ahahaha çarpı 666 :D

• Beğen
Tepkiler: Keyif adamı
@mariokaldato

raşit dostum arkadaki alet galba 5000 kağıdın üstü,normal 4500-5000 kağıda bisiklet alınır önemli olan 4000-5000 kağıdı nasıl biriktireceğiz, rahmetli annem 3 aylık maaşından biriktirerek on yılda bir adet yazlığa kavuşmuş idi...toprağı bol olsun acaip ekonomik idi müsriflikten hiç haz etmez idi,
neden 5000 kağıt normal ,bi kere akıllı kullanan az masraf ile yırtar nasılmı zamanında zinciri değiştiren rubleyi ve ayna kolu kurtarır tabi zincire aynen para gidecek ,biniş yoğunluğuna göre benim gibi arabaya biner gibi biniliyor ise 20 ayda 240 lira masraf yapmışım ,neye, 4500 liralık gıant alü yola ,demekki neymiş ,acaip bakımı ucuz bu bisikletin,ha langırt diye kaza yaparda fren kolları kırsa idik ayvayı yemiş idik ,çünki sram force vites ve fren kolları şimdi ateş pahası ,
dolar uçmuştur tutana aşkolsun....

@mariokaldato
Hey maşallah yakıyor beee, çay'a bunla mi gelecen usta

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri