Yılmaz C. SEZEN
Aktif Üye
- Tepki
- 149
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Canyon
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
"Bisiklet gibi özgür aksın dereler" sloganı ile Hes'lere karşı 2. bisiklet turumuza çıkıyoruz.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/15095_10151448904933229_698654556_n.jpg
Bisiklet gibi özgür aksın dereler sloganı ile Hes'lerin zararları hakkında bölge halkının dikkatini çekmek ve bilgilendirmek amacıyla 5 ağustos 2012 tarihinde Perşembe Akşamı Bisikletçileri SAMSUN tur ekibi olarak 850 km'lik Samsun-Batum turunu gerçekleştirdik. Bu turda Samsun-Ordu-Giresun-Trabzon-Rize ve Artvin ilçelerinden geçerek 7 gün sonunda Batum'a vararak turu sonlandırmıştık. Tur boyunca yerel ve ulusal basında eylemlerimizi duyurduk. HES'lere Karşı Samsun'dan Batum'a 800 km Bisiklet Turunun devamı niteliğinde olan "HES'lere Karşı Çanakkale'den - Antalya'ya 1500 km" Bisiklet turunu bu sene 14 temmuz 2013'te yola çıkarak sesimizi daha güçlü çıkartacağımızdan eminiz. 2. turumuzda Çanakkale-Balıkesir-İzmir-Aydın-Muğla il ve ilçelerinden geçerek Antalya'ya varacağız. Bu turda daha fazla şehirden geçip daha fazla insanla görüşeceğiz...
14 Temmuz Pazar Çıkış Samsun - Çanakkale (otobüs ile)
1. Gün : 15 Temmuz Pazartesi - Çanakkle - Ezine - Geyikli
2. Gün : 16 Temmuz Salı - Geyikli - Altınoluk
3. Gün : 17 Temmuz Çarşamba - Altınoluk - Dikilli
4. Gün : 18 Temmuz Perşembe - Dikilli - İzmir
5. Gün : 19 Temmuz Cuma - İzmir - Kuşadası
6. Gün : 20 Temmuz Cumartesi - Kuşadası - Akbük
7. Gün : 21 Temmuz Pazar - Akbük - Bodrum
8. Gün : 22 Temmuz Pazartesi - Bodrum - Akyaka
9. Gün : 23 Temmuz Salı - Akyaka - Fethiye
10. Gün : 24 Temmuz Çarşamba - Fethiye - Demre
11. Gün : 25 Temmuz Perşembe - Demre- Antalya
12. Gün : 26 Temmuz Cuma - Antalya - Side
13. Gün : 27 Temmuz Cumartesi- Side - Alanya
14. Gün : 28 Temmuz Pazar - Alanya
15. Gün : 29 Temmuz Pazartesi- Alanya
30 Temmuz Salı Dönüş Alanya - Samsun (otobüs ile)
Not: Turumuzu 4 kişi PAB Samsun ekibi olarak gerçekleştireceğiz. Bu yüzden dışarıdan katılım yoktur. Bize eşlik etmek isteyen arkadaşlar sadece Şehir merkezi giriş ve çıkışlarına kadar eşlik edebilir !
BİZİM ENERJİYE İHTİYACIMIZ VAR AMA TEMİZ ENERJİYE...
www.pabsamsun.com
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/15095_10151448904933229_698654556_n.jpg
Bisiklet gibi özgür aksın dereler sloganı ile Hes'lerin zararları hakkında bölge halkının dikkatini çekmek ve bilgilendirmek amacıyla 5 ağustos 2012 tarihinde Perşembe Akşamı Bisikletçileri SAMSUN tur ekibi olarak 850 km'lik Samsun-Batum turunu gerçekleştirdik. Bu turda Samsun-Ordu-Giresun-Trabzon-Rize ve Artvin ilçelerinden geçerek 7 gün sonunda Batum'a vararak turu sonlandırmıştık. Tur boyunca yerel ve ulusal basında eylemlerimizi duyurduk. HES'lere Karşı Samsun'dan Batum'a 800 km Bisiklet Turunun devamı niteliğinde olan "HES'lere Karşı Çanakkale'den - Antalya'ya 1500 km" Bisiklet turunu bu sene 14 temmuz 2013'te yola çıkarak sesimizi daha güçlü çıkartacağımızdan eminiz. 2. turumuzda Çanakkale-Balıkesir-İzmir-Aydın-Muğla il ve ilçelerinden geçerek Antalya'ya varacağız. Bu turda daha fazla şehirden geçip daha fazla insanla görüşeceğiz...
1. Gün : 15 Temmuz Pazartesi - Çanakkle - Ezine - Geyikli
2. Gün : 16 Temmuz Salı - Geyikli - Altınoluk
3. Gün : 17 Temmuz Çarşamba - Altınoluk - Dikilli
4. Gün : 18 Temmuz Perşembe - Dikilli - İzmir
5. Gün : 19 Temmuz Cuma - İzmir - Kuşadası
6. Gün : 20 Temmuz Cumartesi - Kuşadası - Akbük
7. Gün : 21 Temmuz Pazar - Akbük - Bodrum
8. Gün : 22 Temmuz Pazartesi - Bodrum - Akyaka
9. Gün : 23 Temmuz Salı - Akyaka - Fethiye
10. Gün : 24 Temmuz Çarşamba - Fethiye - Demre
11. Gün : 25 Temmuz Perşembe - Demre- Antalya
12. Gün : 26 Temmuz Cuma - Antalya - Side
13. Gün : 27 Temmuz Cumartesi- Side - Alanya
14. Gün : 28 Temmuz Pazar - Alanya
15. Gün : 29 Temmuz Pazartesi- Alanya
30 Temmuz Salı Dönüş Alanya - Samsun (otobüs ile)
Not: Turumuzu 4 kişi PAB Samsun ekibi olarak gerçekleştireceğiz. Bu yüzden dışarıdan katılım yoktur. Bize eşlik etmek isteyen arkadaşlar sadece Şehir merkezi giriş ve çıkışlarına kadar eşlik edebilir !
BİZİM ENERJİYE İHTİYACIMIZ VAR AMA TEMİZ ENERJİYE...
www.pabsamsun.com