Scudo Sports

Hesabımın silinmesini istiyorum

@abbot Hala nefes alıyor isek neden olmasın ;)

Scudo
Bir kaç ay önce benzer uygulamaya bende maruz kaldım.Neden biliyormusunuz?Forum yönetiminde gönüllü olarak hizmet verenlere "MUHTEREM" dediğim için..Sözlüğe bakılsaydı " SAYGIDEĞER" anlamında olduğu anlaşılırdı.Kanımca yönetimin en kısa sürede bir toplantı yapıp kendi standartlarını belirlemesi, "NÖBETÇI YÖNETICI" kolluğu takan kişilerin temel hak ve özgürlüklerle kendi kişisel duruşlarını birbirine karıştırmadan herkese eşit mesafede olmalarını sağlamaları gerekiyor..
Herkese iyi geceler..

@Murat Cömez Abi teşekkür ederim bilmukabele bende seni severim abi. Yardımsever bir insansın. Bu bahsettiğin konuyu ben görmedim. Ben gördüğümde kaldırıyorum abi hiç acımadan. Bundan emin olabilirsin. Görmediğim bir konu hakkında yorum yapmam doğru olmaz. Beni az çok tanırsın, ben elimden geldiğince müdahale etmiyordum bazı konulara. Lakin son bir senedir üye arkadaşlarımıza şunu telkin ediyorum ve etmeye devam edeceğim ; "Bu platformda siyaseti birbirine hakaret, saldırı vb. akabinde sert tartışma olmadan devam ettirebilecek insan sayısı çok az. Forumdaki arkadaşlarımızın bir çoğu bu tartışmalardan rahatsız oluyor. Siyasi içerikli tartışmalara giren arkadaşlarımız herhalde kimsenin rahatsız olmadığını düşünüyor olsada bize gelen şikayet mesajları bunun aksini gösteriyor. O yüzden değll ayakkabı kutusu en ufak bir ima bile bazı hazır pusuda bekleyen üyelerin fırsatı kullanmasına zemin hazırlıyor. Bizler sizlere uzaktan baskıcı, otokrat gözükebiliriz ancak durum sandığınız gibi değil. Bizim bu tarz uyarılar yapmamızın sebebi hele ki keyfi hiç değil. Gerçekten insanlar bıktırıyorlar artık. Size daha basit bir örnekle ifade edeyim. Kan görünce bayılan bir arkadaşınız olsa özellikle kan görmesi için herhangi bir eylemde bulunur musunuz ? Bence bulunmazsınız hatta ufak bir kanamanız olsa bir yerinizde arkadaşınız görmesin diye sakınırsınız. Buradaki durum bunun tam tersi. Herkes fırsat kolluyor. Zemin arıyor. Demin ki örnekte verdiğim gibi biz elimiz kanadığında belli olmasın diye çaba sarf ediyoruz bir şekilde. Size bu yanlış gelebilir. Lakin ben söylemekten bıktım artık yeter. Ayakkabı kutusu o bu şu her ne olursa, başka nasıl örnekler getirirseniz getirin siz masumca konuya girebilirsiniz lakin burada masumca bekleyen insanlar yok. Lütfen anlayış gösterin artık. Bu iş çok zor olmamalı değil mi ? Sadece durumu anlamanızı bekliyoruz. Olan biten bu. Daha önceki mesajımda çok net ifade ettim ama yine anlaşılmıyor. Sorumluluk sizde arkadaşlar. Herkes ne yapıyor ise kendine yapıyor. Biz kimseyi durduk yere rahatsız etmiyoruz. Oturup azıcık düşünün lütfen, istirham ediyorum.

Hepinize iyi geceler.

Siyaset yapmak yasak diyen "siyaset"in ne demek oldugunu ne anlama geldigini objektif olarak aciklasin bekliyorum.
Vikipediden copy paste kabul etmem. Hos o da kapali ya. (Bu cumleyle de siyaset yapmis olabilir miyim acaba?)

@Atilla G.
Tamam sana inaniyorum o konuyu görmedigine ama ozaman yöneticilere söyle sevmedigi insanlarla dalga gecmeyi sevdiklerini korumayi ve dini konu tartismasinda insalarin biribirne girdigi (afedersin ama sokakta olsaydi olay kan gövdeyi götürüdü od derece yani) konulara kurallar ne diyorsa öyle davransinlar. Kurallari yerine getirecekleri yerine birde konuya yazi yazarak yangina körükle gidiyorlar. Yanlis anlasma olmasin o konuda sadece bir yönetici aktivti ama genel olarak yöneticler ayrimcilik yapiyorlar.

Bu durum sence güzelmi, yöneticilerin dürüst ve ayrim yapmadan davranmalari gerekmiyormu? Forumun düzeni bozuldu bunun hala farkinda degilsen diyecegim baska bir sey yok. Benim icin pek önemi yok artik ben son zamanlarda fazla aktiv degilim zaten ama aktiv olan arkadaslarda bunun farkinda.

Yönetici konusunu iyi düsünüp ele almani rica ediyorum senden.

Bu forumda siyaset yapmak yasak falan değil muhalefet olmak doğru söylemek yasak

• Beğen
Tepkiler: Serrchi ve mertznc
forumda banlasalar ne olur banlamasalar ne olur. hayattaki en önemli sey forum mu :cool: takilma böyle basit işlere sanki gören diyecek adli siciline suc işlenmiş

@ayberkatakan95

Hayattaki önemli şeyi söyle bana Ayberk. Merak ediyorum ciddi anlamda, nedir o hayattaki önemli şey?

@abbot hayattaki en önemli şey ailedir ve en korkunç şey sevdiğin insanlari kaybetmektir. gerisi hikaye.. forum mu hayattaki en önemli şey bisiklet mi ? Bunu sormana gerek mi var senin için ne hayattaki en önemli şey

@abbot tarafsızlık senin için hayattaki en önemli şeyse birdaha dusun derim.. sana kisa bir sozle yanit vereyim. tarafsizlik ve tarafsiz olmakta bir çeşit taraftir.. tarafsizlik önemli diyerek tarafsizlik tarafını secmis oluyorsun. ve bu konuşmayı neden yaptigimizla ilgili hic bir fikrim yok neden sorduğunu da anlamis degilim kolay gelsin sana

@ayberkatakan95

Yoo baya tarafsız oluyorsun, ama yıl gerekiyor. Şöylede özlü bir söz vardır bunun hakkında "İnsanlar olgunlaştıkça taraflara inanmayı bırakırlar." Artık kimin söylediğini merak edip bulmak, yeni ufuklara yelken açmak size kalmış.

@abbot tamamda bunu bana neden sorduğunu anlamadim ben.. ben kimseye demedim ki yav adami neden banlamislar keske banlamasalarmis yada iyi olmusta banlamislar demedim ki. adami banlamislar belliki kafasina takmis bende ona kafasina takilacak daha onemli seyler varken bu basit olayi takmamasi icin bir gönderi yaptım. sen bana bir tartışma ortami açtın ben onu anlamadim neden oyle benimle munazaraya girdiğini ben zaten bir tarafta belirtmedim. sanırsam oylesine dedin konusmak icin galiba seninde bir amacin yok benim söylediğimi çürütmek gibi

@abbot bide tarafsız olmak iyidir tarafsizlik iyidir ama ben kesin kaliplarla yaşamam ne gerekiyorsa ona göre hayatin olağan akışına göre yasarim. benim için saygı sevgi aile önemlidir.. arkadaş edinmem kimseyle samimi olmam hic arkadasim yoktur ama herkesle bir tanismisligim olur. 1-2 dostum vardır

@ayberkatakan95
Dostum, ya ne takıyorsunuz diyince ben taktım. :D Gel orta yolu bulalım.

Böyle konuların bu denli uzamasından nefret ediyorum :tskler:

@Haluk Eke
Haluk abi bunları tam yazacaktım mesajlara baktım siz yazmışsınız, alıntılayıp koyayım şuraya bir daha okunsun :kedicik:

Konu basit aslında, bi kaç yorumdan iktidar taraftarı arkadaşlar bu kutu olayını sahiplenme gereği duymuş. Nedenini anlayamadım.

Misal Deniz feneri dolandırıcılığı desem bana forumda siyaset yapma dersiniz ancak siyasetle alakası olmayan bir olaydan bahsetmişimdir.
Yahut Ensar'da çocuklara tecavüz edildiğinde ailelere 10 bin lira karşılığında sus payı verilip, vakıf işlerine devam etti, adalet nerede? diye yazarsam da aslında sadece bir vakfı eleştirmek için yazmışımdır ancak bu durumları sahiplenen iktidar sahipleri ve halkın bazı kesimi bunu siyaset olarak algılıyor. Neden acaba? :bsmagryr:

Geri