Scudo Sports

Hesabımın silinmesini istiyorum

Scudo
forumda siyaset yapmak; adminlerin işine geliyorsa yasak işine gelmiyorsa serbesttir.

birazdan malum kesimden arkadaşlar gelip konuyu terörize ederler ve kabakta konuyu açan arkadaşın başına patlar.

Ya kardeşim sen gitmişsin toplumda ayrışmaya yol açan bir yorumu burda yazmışsın ülkede adalet yok diyerek sözde tarafı olduğun partinin subliminal bir şekilde propagandasını yapıyorsun ve banlandığın için dert yanıyorsun. Burada ikdarı eleştirmeyelim demiyorum kesinlikle ama ayakkabı kutudu falan demek eleştiri değil düpedüz burada siyaset yapmaktır. Eurosportta yapılan eleştiriler hem devlet hemde millet olarak rksikliklerimize yöneliktir sizin gibi siyasi içerikli ayakkabı kutusu, adalet yok(adalet kavramını siyaset olması hünümüzle ilgili) gibi söylemler değildir.
Yine söylüyorum iktidarın avukatı değilim ama bu forumun bisiklet odaklı olmasını, eleştirilerin ayrıştırıcı değil birleştirici olmasını isteyen birisiyim.

@legolas99353 yukarıda ''mankurtum'' demiştim ama okumamışsın sanırım..Haliyle chpli filan değilim..Ülke umurumda filan değil..Yazdığım bir mesajla insanların ayrıştıracağım/kutuplaştıracağım derdi gütmüyorum..Subliminal mesajlar verme derdinde değilim..
Dediğim çok basit ve açık..
Bu ülkede adalet eşit dağıtılmıyor,bu ülkede adalet yok..Hepsi bu..
Bunun yüzünden benim banlanmam doğru değil..Başka birisi de bu yüzden banlanmamalı..Ben bu cümlemle burada siyaset yapmış filan değilim..Siyaseti bu kadar basit algılamayın..
Bir daha belirteyim ki,yanlış anlaşılmayayım..Şimdi bir arkadaşı nette dolandırmışlar..Sanırım 600 lirasını kaybetmiş..Bu dolandırıcıya 2 yıl hapis cezası,artı para cezası verilmiş..Bende dedim ki,bu karar ağır olmuş..Çünkü bu ülkede trilyonları çalanlar serbestçe geziyor..Daha hafif bir ceza olmalıydı..Yani,ben kararı veren hakimi eleştiriyorum..Bu kadar basit birşeyden forumdan uzaklaştırılmam sence doğru mu?Doğru demek ki..Senin gibi birkaç arkadaşta beni suçladı..Canınız sağolsun ama böyle yapıp,kutuplaştırmadan/ötekileştirmeden/ayrıştırmadan bahsetmeyin lütfen..!

@clubber olsun..Kendisini ifade etsin..Fikrini belirtsin..Ben yazdıklarını sevmedim/beğenmedim ama yazmasından hoşnutum..
Sevmediğiniz insanların yazmasından rahatsız olmamalısınız..Bundan rahatsız olursanız,orada iletişim kopar ve kavga başlar..

@Boran Selçuk ben umudunu kaybedenlerdenim..Sana da saygım büyük..
Biraz pesimistim..

@legolas99353
Ne yapalım sabahtan akşama ayna kol mu konuşalım? Birbirinin tekrarı yüzlerce konu var, bi rahat bırakında insanlar medeni bir şekilde fikirlerini yazabilsinler. Ayakkabı kutusu tartışmaya açık değildir bu arada, somut bir gerçektir. Bunun siyasetle alakası yok, ahlaksızlıkla alakası var.

@clubber Serkan benim banlanmamın doğru olduğunu belirtti..Dediğin gibi konunun muhatabı değil ama yönetici arkadaşına hak verdi..Bu da önemli..Demek ki,beni banlayan yönetici olmasaymış,Serkan'da beni o mesajımdaki AYAKKABI KUTUSU söylemimden dolayı banlayacakmış..

Forum yönetiminin bu ulke yönetiminden hiç bir farkı yok en ufak eleştiride herkesi terörist ilan edenler forumda cirit atıyor doğru söyleyene uzaklastirma veriliyor Ne demiş atalarımız doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

Ben forumdaki bir admine "üslubunuz hoş değil" dediğim için süresiz ban yemiştim 2 sene önce. Ne eksik ne fazla aynen böyle söyledim. Sponsorlarınıza dikkat edin bisikletforum.com . Fazla egolular.

Arkadaşlar neyi alıp veremiyoruz ben bunu çözebilmiş değilim. Siyaset yasak, konu bu kadar basit. Daha önce başka konularda defalarca uyarı verdik. Siyasi tartışmalara sebep olacak veya direk siyaset içeren iletiler yazmayın dedik. Allah aşkına çok mu zor ? Biz size siyaset yapmayın derken kimseye ahlaksız, adaletsiz demeyin demiyoruz ki. Bu söylemleri buraya taşımayın diyoruz. Bunda anlaşılmayacak ne var ? Bisikletforumda siyaset yasak. Siyaseti çağrıştıran iletiler yasak. Türkçe ifade ediyorum lütfen anlayış gösterin artık istirham ediyorum. Yahu bir kere ve açık bir Türkçe ile ifade edilen bir kurala uymak bu kadar zor olabilir mi ? Bence olmamalı. Siyaset yapmak isteyen arkadaşlarımız başka platformlarda bu isteklerini yerine getirebilirler. Şimdi siz x parti veya siyasi görüş ile ilgili mesaj attığınızda biz bunu kaldırıyorsak o x partiyi destekliyoruz anlamına gelmez ki. Hem bizim desteklememiz veya desteklemememiz size ne kazandırır ? Kimi muhatap alıp kavga edeceksiniz Allah aşkına. Lütfen böyle yapmayın. Tartışma yeri değil burası. Aynı konuları okumaktan sıkılıyorsanız başka işlerde yapabilirsiniz elbette. Lütfen anlayışlı olalım artık. Bakın tekrar tekrar istirham ediyorum, rica ediyorum sizlerden burası siyasi ve dini tartışmaların yeri değil. Lütfen buna göre davranalım artık.

Hepinize saygılar

@Atilla G. sizi anlıyoruz..
Şimdi forumda bir mesaj yazarken,uzun uzun araştırma yaptığımız veya dakikalarca kuracağımız cümleyi düşündüğümüz yok..Cümle kurarken,imla kurallarına dikkat ederek,konuyla alakalı birşeyler yazmaya gayret ediyoruz..Kurduğumuz cümlelerin arasına,birkaç siyasi veya dini veya toplumsal veya ideolojik söylemler/kavramlar muhakkak girecektir..Buna engel olamazsınız..

(Mesaj sonundaki konuya bakın lütfen)

Ben AYAKKABI KUTUSU söylemini öyle uzun uzun düşünerek filan yazmadım..O an aklıma geldi ve yazdım..Ülkenin adaletsiz olduğunu söylemek için,aklımıza gelen bir olguyu belirtmek neden yasak olsun?İlk başta da belirttiğim gibi biz burada teolojiden veya ideolojilerden bahsetmiyoruz ki..Böyle bir tartışma başlığı açtığımız yok..Bu konularda cümle kurduğumuz yok..En ufak bir şey söylemiyoruz..!

Sıradan bir üye,kurduğu cümlenin içerisine ayakkabı kutusu yazdığı için günlerce banlanır mı?
Bu kadar hassas olacak ne var?
Ne yaptım ben burada?

Şunu diyorsunuz;Siyasi tartışmalara sebep olacak veya direk siyaset içeren iletiler yazmayın dedik
Peki..
Bakın dün açılan bir konu;
Bisiklet Yoluna Karşıyız Kardeşim
Lütfen mesajlara bir bakın..Eğer ben siyasi tartışmalara sebep olacak ayakkabı kutusu söylemim yüzünden 3-4 gün banlanıyorsam;bu konudaki birkaç arkadaşta banlanmalı..Tek tek belirtmeyeceğim..Bu arkadaşları da banlayacak mısınız?
Hedef gösteriyor gibi hissetim..
Diyeceğim,bu kadar hassas olmayın..Konu içlerinde birkaç cümle kurulmasına izin verin..İnsanları forumdan soğutmayın..
Saygılar..

Siyaset neden yasak bir nedeni olmalı nedensiz bir şey yoktur ayrıca bu siyaset yaşamımızın her alanında siyaset var insanlar özgürce tartisabilmeli ahlak sinirlanirini asmadigi sürece bu sitenin ismi bisiklet formu diye sadece bisiklet ile ilgilimi konusmak lazım toplumlari yozlastiranda bu yasaklar zaten belki biri burdan yanlış bildigi bir seyin doğrusunu öğrenecek belkide doğru bildiğin yanlış olduğunu kısacası tartismaktan konusmaktan fikir alışverişinden hic bir zarar gelmez bu kadar korkmanuza gerek yok

• Beğen
Tepkiler: mertznc
Yönetime tavsiyem konu dışı bölümünde isteyen istediği kadar siyaset yazsın..
Zaten gündemimizin yüzde doksanı ya din ya siyaset bırakın yazsınlar...
Ancak bisiklet mevzularının içinde yukarıdaki konular geçerse o zaman itiraz ederim..
Çünkü bu iki konuda bilgi istersem yeterince kaynak var bisiklet forum kusur kalsın...

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Siyaset yapmakla suçlanıp banlandım ama aslında mankurtum..
Trajikomik..
Dediğim de bir şey yok..Adaletsiz ülkeyi işaret etmek için,ayakkabı kutularını hatırlattım..Şimdi bir üye ''wikipedia'nın yasak olduğu bu ülkede'' diyerek bir cümleye başlasa,anında banlanacak mı?
Durum bunu gösteriyor..

Forumda GÜNCEL HABERLER diye bölüm var..Bu bölümde siyaset ve dinin yasak olduğunu her an aklımızda bulundurarak mı yazacağız yani?
''Ayakkabı kutusu yazsam 3 gün banlanırım..En iyisi bunu yazmayayım..Wikipedia yazsam,1 hafta banlanırım..Bunu da yazmayayım..''
Bu mu yani?!

Yukarıdaki konuyu belirttim..Konu bisiklet yolu..Haliyle konu siyaset..Bisiklet yolu konusunda,nasıl olacakta siyasetten zerre bahsetmeden yorum yapacağız?Bu mümkün mü?

Ben ne kimseyle din tartışırım,ne siyaset..Bunu da belirteyim..''Bu arkadaş bu konuların tartışılmasından yana'' diyenler için söylüyorum bunu..Forumda bu konular tartışılsın veya tartışılmasın..Umurumda değil..

Yukarıda bir arkadaş ''bu ülke benim umurumda'' dedi..Benim değil..Çünkü bir internet sitesinde bile cümle kurmama izin verilmiyor..!Başka bir şey dememe gerek var mı?Ben durup dururken mi mankurt oldum..!

@Atilla G.

Atilla seni severim bilirsin, yukarida yazdigin seylerin cogu dogru siyaset ve din konusu yasak forumda ama bunlar yasaksa neden bazi konulara gözyumuluyor ve 2-3 gün insanlari birbirine düsürerek bunu zevkle izliyorsunuz? Ayrica insanlari biribirine düsürmeyi gectim yöneticilerinizden bazilarida konuya dahil olarak yangina körükle gidiyor. Yasaksa neden öyle konular hemen kaldirilmiyor?
Bana simdi ben görmedim deme cünkü tüm yönetimdekileri teker teker o konuya müdahale etsin diye alinti yaptim.

Beni lutfen yanlis anlama, seni gercekten cok severim ama yasak kurali varsa uygulanmasida gerekiyor. Sadece forumun isine gelen ile gelmeyeni ayrim yapmadan uygulanmasi gerekiyor.
Yazmayacaktim ama yorumuda kirmizi ile isaretledigim yeri okuyunca aklima birden gecen acilan "sabah namazina giden cocuga bisiklet hediye edildi" (baslik bu sekildeydi galiba) konusu geldi.

• Beğen
Tepkiler: mertznc ve H.T
Amma uğraştınız siyasetiyle, yöneticisiyle, ayakkabı kutusuyla, atın hepsini içeri bitsin gitsin.Onu bunu bilmem de Ankara ayağını denk alsın.Ben Başbakan, Genelkurmay Başkanı, Cumhurbaşkanınızım.Hazine açıdığında canını yakarımm...
Arkadaşlar canınızı sıktığınıza değmez bence, olan olmuş.
Herkese iyi pedallar...

• Beğen
Tepkiler: H.T
@Ceyhun Özkan
Ceyhun sen kaybolma, 10 sene sonra tekrar konuşuruz seninle. :cool:

Bir banka genel müdürünün evinde yapılan aramada ayakkabı kutusu içinde yüklü miktarda para bulunmuş olduğunu söylemenin siyasetle bir ilgisini kuramıyorum ben. Olay adli bir olaydır. Bisiklet ile ilgili olmayan bir konunun burada gündeme getirilmesi sadece o yazının bisikletseverler nezdinde çekiciliğini etkiler veya azaltır o kadar. Bu da mesajı yazan kişinin tercihidir.

Adalet konusuna gelince... Hatırı sayılır bir çevreye mensupsanız bisikletinizin çalınması halinde 2 saat içinde o bisiklet kapınıza getirtilir. Değilseniz "kardeşim dikkat et çaldırmasaydın" denilir ve üzerine soğuk su içip ferahlamaktan başka çareniz yoktur. Bu adalet midir, yoksa adaletin yokluğu mudur?

Siyasilerin bazı kavramları gündeme getirmeleri, o kavramların artık siyasi nitelik kazanmış olacağı ve günlük konuşma ve yazışmalarda kullanılmamaları gerektiği anlamına gelmemelidir. Onlar siyasilerden önce de vardılar, insanlar yaşadıkça hep varolacaklar.

Geri