@Atilla G. sizi anlıyoruz..
Şimdi forumda bir mesaj yazarken,uzun uzun araştırma yaptığımız veya dakikalarca kuracağımız cümleyi düşündüğümüz yok..Cümle kurarken,imla kurallarına dikkat ederek,konuyla alakalı birşeyler yazmaya gayret ediyoruz..Kurduğumuz cümlelerin arasına,birkaç siyasi veya dini veya toplumsal veya ideolojik söylemler/kavramlar muhakkak girecektir..Buna engel olamazsınız..
(Mesaj sonundaki konuya bakın lütfen)
Ben AYAKKABI KUTUSU söylemini öyle uzun uzun düşünerek filan yazmadım..O an aklıma geldi ve yazdım..Ülkenin adaletsiz olduğunu söylemek için,aklımıza gelen bir olguyu belirtmek neden yasak olsun?İlk başta da belirttiğim gibi biz burada teolojiden veya ideolojilerden bahsetmiyoruz ki..Böyle bir tartışma başlığı açtığımız yok..Bu konularda cümle kurduğumuz yok..En ufak bir şey söylemiyoruz..!
Sıradan bir üye,kurduğu cümlenin içerisine ayakkabı kutusu yazdığı için günlerce banlanır mı?
Bu kadar hassas olacak ne var?
Ne yaptım ben burada?
Şunu diyorsunuz;Siyasi tartışmalara sebep olacak veya direk siyaset içeren iletiler yazmayın dedik
Peki..
Bakın dün açılan bir konu;
Bisiklet Yoluna Karşıyız Kardeşim
Lütfen mesajlara bir bakın..Eğer ben siyasi tartışmalara sebep olacak ayakkabı kutusu söylemim yüzünden 3-4 gün banlanıyorsam;bu konudaki birkaç arkadaşta banlanmalı..Tek tek belirtmeyeceğim..Bu arkadaşları da banlayacak mısınız?
Hedef gösteriyor gibi hissetim..
Diyeceğim,bu kadar hassas olmayın..Konu içlerinde birkaç cümle kurulmasına izin verin..İnsanları forumdan soğutmayın..
Saygılar..