Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Hüseyin Odabaşı

Onu iyi yapmışsın, ama dün muhammed in orda Tolga hocam ı gördüm, vede bizim tura davet ettim, şimdi dalga geçer gibi mtb lerlemi ağırlayacağız adamı:D

@binRR

aa, evt bende gördüm kendisini ve petacchi'li Dogma'sını :D bana da sordu ama açıkçası sabahları çıkıyor diye davet bile etmedim , ayıp olmamıştır umarım. bu arada benim işlerde sizinkine döndü , akşama gelemeyebilirim zaten. şimdiden keyifli turlar... beyaz kuşlardan atılan şişelere ve tacizlere dikkat :in:

@binRR

abi estağfirulah ne demek bende MTB ciyim zaten ama asfaltta kullanıyorum o ayrı :D Bakma bu ara yollandık :)

gece boyu sizleyim :D

Hüseyin'cim ne dimak davet etmiş kadar oldun .. akşama gelmeye çalış , görüşmece

@Tolga Gürgün

Tolga, yengeme şimdiden haber ver, dönüşte suadiye saray da tavuk etli çorba ısmarlayacağım sana, isterse buyursun gelsin, sonradan işim vardı pendikten eve kaçayım filan sallama bana:D:D

@binRR

O zaman Perşembe kamyonculuk yaparız :)
Akşam görüşmek üzere,

Saygılar
ERKAN

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Nicotine34

Pardon ama kamyonculuk nedir ? Birisi açıklasa sevinirim.

@binRR

güzel abim evde yenge yok 2 hafta yaz bekarıyım :D :D

pendik sınırına gelince kıvrıldım abi içeri .. zamanı ayarlayamadım bu akşam tecrübesizlik .. önce işten eve gittim duş aldım vs vs .. bir dahakine direk gelicem abi hayırlısıyla :)

abi perşembe akşamı istikakımı alsam olmamı

• Beğen
Tepkiler: binRR
Dün 20.15'te evdem çıkıp önce Alt Kaynarca'ya gittim, orada bisikletimin lastiklerine hava vurup Pendik'ten sahile döndüm. Ama Suadiye'ye gidişte Kartal'a doğru başlayan rüzgar İdealtepe yakınlarına kadar beni yalnız bırakmadı ve performansım biraz düştü. Ondan sonra Suadiye'ye turdan dönen arkadaşlarla bir araya geldik. Orada maden suyu ve çay içip biraz sohbet ettim. 23.45'te oradan çıktım ve gittiğim yöne doğru esen rüzgarın yardımıyla 40 dakikada evde oldum. 47 km'lik turda ortalama 27.18 km/h hız yapmışım. Bu arada Selçuk Abi, beni çektiğin fotoğrafları paylaşırsanız çok makbule geçer. Son olarak öbür gün önemli bir işim olduğundan yarın gelemeyeceğim.

Merhaba arkadaşlar,

Dünkü turda Selçuk Abi'nin tavsiyesiyle yeni kask almaya karar verdim. Ancak halen iş arayan biri olduğum için kafayı gerçekten koruyan, nefes alan, terlemeyi azaltan ve hesaplı bir kask öneriniz var mı ? Çünkü buna çok ihtiyacım var.

@Cem Şentin

Dilerseniz bende kullanmadığım bir Giro Skyline Kask var, verebilirim.

@HALUK EKİCİLER

Eğer kafama uyarsa (baş çevrem 58 cm) neden olmasın ? Ayrıca İstanbul'un hangi tarafında oturuyorsunuz ? Bana özel mesaj atarsanız sevinirim.

@Cem Şentin

yarın ben de katılıcam bir aksilik olmazsa tura, yanımda getiririm deneriz, en büyük boy olur heralde:)

@binRR

Abi hiç sorma Ersoy uyardı önceden basmamak gerekiyormuş erken oldu dedi bende tecrübesizlik bir daha olmaz dedim ..Doruk ile tanıştım , birde kasksız bir arkadaş vardı ismini soramadım . Abi arabalara makas falan atıyorlar anlamadım bu işi bana biraz tehlikeli geldi :) bende kudurmayı severimde bir kaç yaya geçidinde aile faciasına sebeb oluyorduk ..

yarın akşam sohbet ede ede 1-2 saatte kaynarcaya doğru gidelim dönelim çorbamızı içelim conem abim

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@Tolga Gürgün

Masallah, misafirimizin katikisi ile gidis ortalama 45km/h ile alinmis:eek:
Bizim Oktay'in nabiz da 185'leri gormus:D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@HALUK EKİCİLER

Yarın gelmeyi çok isterdim. Ama öbür gün gireceğim sınava çalışmam gerektiği için gelemiyorum. Ayrıca Cumartesi bakıma aldıracağım bisikletimi. En erken haftaya Salı (2/8/2011) günkü turda buluşabiliriz.

Geri