Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
ertan her şey için sağol,,,ailesinin acısını biraz olsun hafiflettik ise ne mutlu bize...

@Kudret Kurtcebe

Sende sağol Kudret abi, ayaklarına sağlık:)

@Ahmet Ersöz

Gayet iyi ama o taraflarda yeşillik hiç yok ya.
Bir ara bizim Boğaz-Beykoz-Polonez turlarına gelin, hem kuşluk vakti serinliğinde çıkıyoruz, hem de görsel olarak gayet keyifli oluyor.

@Ulaş Apak

Ulaşcım doğru diyorsun aslında ama bu bizimki plan dışı oldu. Sabah yol grubuyla çıktık, yol grubu sabihadan döndü, biz de biraz uzatalım dedik, bu çıktı :)

• Beğen
Tepkiler: ramon71
@Ahmet Ersöz

Fark ettim, bir dahaki sefere planlı olur işte :)

@binRR

Evet abi haklısın Faruk oldu..., tam kıvamında :D :D :D

Darısı olmayan ve olamayanların başına ... :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Ahmet Ersöz

Ahmet Abi, rotaya bakılırsa Akfırat'ın kenarından geçmişsiniz. Beni soracak olursanız, sağ diz kapağımın hemen aşağısındaki yara kabuk tuttu ve ağrısı geçti. Bisikletime bakım yaptırdıktan sonra bir an önce sahalara dönüş yapmak istiyorum. Bu arada Serdar Abi, 12 Temmuz 2011'deki turda çekilen resimleri paylaşırsan sevinirim.

@Cem Şentin

Evet Cem haklısın, Akfırat'ın etrafından şöle bi dolandık.

Sana da çok geçmiş olsun...

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
@Ahmet Ersöz

Ahmet eline sağlık senin kılavuzluğun ve sayesinde benim ve Faruk için güzel bir tur oldu.Salı akşamı görüşmek üzere selamlar

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ersöz
Bugün 10 günlük aradan sonra ilk turumu attım. 18.30'da evden çıktım. Sırasıyla Minibüs yolu ve ara yollardan Cevizli-Tugayyolu-Maltepe-Küçükyalı-Bostancı-Suadiye-Erenköy-Göztepe-Çiftehavuzlar-Selamiçeşme yapıp oradan döndüm. Minibüs ve sahil yolu kenarına park eden araçlar ve en sağa yakın seyreden araçlar nedeniyle Maltepe ve Göztepe'de nerdeyse kaza yapacaktım. Son anda gidonu çok hafif sola kırıp durumu kurtardım. Böylece düşmekten ve düşüş sonrası olası bir arkadan gelen aracın altında kalma riskinden kurtuldum. Caddebostan'daki Mc Donalds'tan sahil yoluna girip İdealtepe ve Orhantepe'de verdiğim 2 mola sonrası Kartal'a gidip akbil doldurdum ve oradan Surp Nişan Kilisesi'nin arkasındaki caddeye girip, oradan da adı gibi zorlayıcı bir yola sahip Bayır Sokak'ı tırmandım. Kartal Afet Merkezi'nin eski yerinin arkasındaki sokaktan hızlı ama kontrollü iniş sonrası 22.10'da eve geldiğimde ortalama 22,10 km/h hız ve 55 km yol yapmıştım. Yemeğimi yiyip duşumu aldım. Tartıya çıktığımda bisiklet süremediğim 10 günlük sürede kaybettiğim 1 kilonun (92 kiloya düştüm) nelere kadir olduğunu gördüm.

Selam Arkadaşlar hala planlanan gün ve saatte çıkıyor musunuz? evetse bende yarın gelmek istiyorum. salı perşembe 20.30 migros?

teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: binRR
@murat güner

Buyrun gelin, yer ve saatte bir değişiklik yok:)

Az once bizim guzargahtan geldim:) Hava cok nemli, bu saatte bile zor nefes aliniyor. Bilemiyorum, beki de uzun sure binmedigimden boyle zorlanmisimdir:D
Tabi trafik cok rahatti, yolda arac olmamasi performansi olumlu yonde etkiliyor.

Selam herkese, :)

Bu akşam nostalji yapıp kamyonlarımızla çıkamlım mı ? :D

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: hız
Geri