Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@MertDokur

Merhabalar,

Kişi sayısı hiç belli olmuyor, 10 dan aşağı 30 dan yukarı olmayız sanırsam :)

Ertan abi mtb ilemi geleceğiz akşama ?

Saygılar
Erkan

@almazm

Merhabalar,

Evet 20:30 da Caddebostan Migros arkasındaki Beltur dan başlıyor tur.
15-20 dakika önce gelip muhabbete katılabilirsiniz.

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: almazm
Lastik patladi gruptan ayrildim. Simdi tamir ettimde grup nereden donuyor bilen varmi? Maltepe bostanci sinirinda araba yolunun kenarinda bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@MertDokur

Grup, Alt Kaynarca'daki ilk ışıkların oradan dönüp Çatalçeşme'deki (Bostancı-Suadiye arası) Saray Muhallebicisi'ne gidiyor.

selam arkadaşlar

son iki tura katıldım ramazanda program yine aynı mı değişiklik var mı nasıl yapıyoruz. en azından buluşma saatlerinde bir değişiklik olacak mı?

selam arkadaşlar, kadroda boş yer varsa ben de katılıp sizinle tanışmak isterim. yeri-rotayı-saati gördüm, genelde dolaştığım yerler.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Dün gece itibari ile inime dönmüş bulunuyorum, sağolsun Ahmet kardeşim antremanın üzerine bir de shuttle hizmeti sağlayarak, sağ sağlim evime ulaşmamı sağladı, bu akşam itibari ile ufak ufak çevirmeye başlarım, tüm hafta yollardayım, vallahi çok özledim herkesi görüşmek üzere, sevgilerimle.

@Alp Aslan

Alp ' ciğim bizlerde ziyadesiyle çok özledik seni . Ben bu hafta katıldım sayılır hafta görüşelim kuzum

@murat güner

İsteğe göre saatte bir değişiklik yapabiliriz. Ramazanın ilk günlerinde iftar saat kaçta bu sene?

@Alp Aslan

hoşgeldiniz efenim ,
bu akşam tek başına binme derim. malum hem cuma ,hem de beyaz kuşlar+mangalcıların pik yaptığı gün. Yarın sabah yol grubu ile çıkarsın hatta belki öncesinde kalkabilirsem bir Narcity bile yapabilirim. ???
Gerçi, gönlüm Ulaş'larla 100 km istiyor ama yemedi sıcaklarda...
neyse görüşürüz,

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Ulaş Apak

yani kimsenin inancına karışmak gibi olmasın ama , yaklaşık 20:40-20:00 arası iftar olacak ve o saate kadar tüm gün su ve yemek yemeyip , üzerine 20:00- 20:30 gibi iftar yapıp tura çıkmak , tur saatini 22:00 ye bile çeksek çok sağlıklı olmayabilir.
Bu sebeple oruç tutacak arkadaşların var ise öncelikle bir doktora danışmalarında fayda görüyorum.

@MertDokur

slm. mert

tekrar geçmiş olsun.

bundan sonraki turlar için diğer arkadaşlara da bilgi vermek açısından genel olarak ;

caddebostan dan 20:30 da çıktıktan sonra Bostancı'ya kadar yavaş tempo ile geliyoruz. Işıklar olduğu için Bostancı çıkışında kısa bir toplanma sonrası tur başlıyor. K.Yalı'ya kadar 25-30 tempo , K.yalı'dan sonra rüzgar ve trafik durumuna bağlı 30-35 tempo ile Kaynarca'ya kadar molasız gidiliyor.
Bir de bazen arkadaşlar 40-45 le gidebiliyor :D ama sonuçta Kaynarca'ya 21:25-21:30 varılıyor.

Yine kısa bir toparlanma sonrası tekrar Bostancı ve akabinde Suadiye Saray'a 22:00-22:15 gibi geliniyor.

zaman zaman bazı arkadaşlar da Kartal veya Pendik'ten dönebiliyor ama öncesinden 1-2 kişiye haber vermekte fayda var.

@Alp Aslan

Alp Hoşgeldin :D

Akşam geç saatte çıkarsan takılabilirim. İş çıkışı Muhammed de görüşürüz :)

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Geri