Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/264299_239636022721909_100000265382504_905802_585162_n.jpg

soner dostum bu pazar yol bisikleti ile 1640 metreye çıkmıştır kendisini tüm yol bisikleti kullananlar nezdinde kutlarım 5 km lik offroad yola bisikleti ile dalarak rampa alarak son derece bozuk yollardan yol bisikletini kartepenin 1640 metresine çıkarmıştır evet kartepeye ikinci çıkan adam yol bisikleti ile....tebrikler ....soner....

Scudo
@porter3434
Hangi konuda? kel kafalı arkadaş ile ilgili ise her ne kadar kellerin dayanışma içinde olması gerekir ama 1-2 bende sallarım aradan artık, yok çimlere yayılma konusunda yardımcı olacaksan ben o konuda yardımcı olamam :):D
akşam görüşürüz

ben sivil geliyorum kimmiş o kel görelim bakalım binrr beraber çakarız icabında polis kıyafetlerimi hazırlayayım ..

:) :) :) :) :)

@Kudret Kurtcebe

Yok abi :D seni bulaştırmayalım böyle zerzevat işlere:D

@Kudret Kurtcebe

simdi durum soyle: ben o pasta olayindan sonra belediyeye adami sikayet ettim ve baska bir bolgeye alindi. hatta bi ton laf da soyledim hepimiz icin ve ozur dilediler. biiklet yolu yapiyorsunuz da , bisiklet yolu kenarinda ki yere bisiklet parki niye yok bile dedim , kuracagiz dediler ama durum ortada.

mekan ibb ye ait yani Selami abi ye soylesek de olmuyor ama insan gibi soyledik olmuyor , artik ' adamlara dalmak' hakkimiz diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Sinan Yorulmaz
@Hüseyin Odabaşı

döner bıçaklarıylaaa dalalım abiiiiiiiii :)))). kel akıllı olsun kelll! :D

@Hüseyin Odabaşı

selami bey bisiklet için ne yapmış ....bisiklet yollarını hiç olmaz ise büyük şehir yaptı sahil yollarına o da abudik gubidik oldu tabi bizde bisiklet kültürü yok onun için bu ülkede hiç bi şey olacağını zannetmem...
ayrıca şile dönüşü maşallah millet dalmış bisiklet yollarında mangal yapıyordu sağdan gittim tabi ....... bi tane değil bir sürü ,,çok güzel fikirlerim var bi kavanoz dolusu kırım kongoları salacam o çimenlere bi gün ,,,,

bu arada bibendum cüneyt 6 ağustosda kartepe yapacaksın ağzından çıktı elime düştün ,hele bi sen kartepeye gitme altında pinarello var hala buralarda duruyorsun ...
güya bana pinarello kıyağı yapacaktın kartepede bunun gibi yalan çıkmasın sakın ,,,,
evet tam 227 km bi günde haydi deh deh cüneyt görem seni bakalım kaç saatte bitirecen aytek i egale edebilecenmi,,,,

:) :) :) :) :) :)

@Özgür_Aksoy

DALMADAN ÖNCE YASA METNİNİ BİR OKUYUN DİYE ( KELTOŞ OLURSA CEZA İKİ KATI :) :) :)

Vücut Dokunulmazlığına Karşı Suçlar

Kasten yaralama
MADDE 86. - (1) Kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Kasten yaralama suçunun;

a) Üstsoya, altsoya, eşe veya kardeşe karşı,

b) Beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı,

c) Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle,

d) Kamu görevlisinin sahip bulunduğu nüfuz kötüye kullanılmak suretiyle,

e) Silâhla,

İşlenmesi hâlinde, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.

• Beğen
Tepkiler: Özgür_Aksoy
@binRR

Hahahahahaha Ertan abi çok güldüm :D
Dün üzüldüm ama çay dökülünce koluna baya canı yandı :D

Selam,

Bu akşam Bostancı - Kaynarca hattına yolcu aranıyor :) saat 9 dan sonra katılan olur mu ?

Saygılar
Erkan

Geri