Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@ramo

Açıkçası bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.

Özellikle arka grupta pedal çeviren arkadaşlar ortalama hız ve kadans verilerini paylaşabilirlerse gruba benim gibi katılmak isteyen ve hazırlık yapanlar da antrenman hedeflerini belirlemiş olur.

Şimdiden teşekkürler :)

@Onuralp Armağan

Genelde arka grup 25-30 arası hızlarla gidiyor.Katılımcılara göre de ortalama değişebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@RSY Ersoy

ben belki yine tur öncesinde 19:15-20:15 arası bir başıbüyük yapıp Bostancı'dan katılabilirim. Tur sonuna doğru da , duruma göre yine yarı yoldan dönmek üzere yababilirim.
malum 'Junk mile' yapmayalım... güzel bir konuya parmak basmış arkadaş...:in:

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Hüseyin Odabaşı

ortalama 40la gidersek güzel bir antreman olur. ilter abi gelecekmiş bişeyler olabilir. :D

@Ulaş Apak
25 bitti artık arkadaşım, arka grup 30-35 yapıyor sen uzun zamandır gelmiyorsun herhalde :)

• Beğen
Merhabalar, alışveriş yapma nedeniyle kısa tuttuğum ve 17.30'da başlayıp 20.55'te biten 36 km'lik turu size sunuyorum:

(link)

Eve dönerken rastladığım ve yarım saat birlikte çay içip hasret giderdiğim ilkokul arkadaşlarım Cesuray ve Taner'le çekilen fotoğrafım:

http://ressim.net/s/upload/66947262.jpg

@Alp Aslan

Teşekkür ederim :)

Bundan sonra terli terli su içmek yok :D

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
bu akşam turlarında malum yaz ayı sebebi ile ; mangal, duman, sağ şeride park eden arabalar ve bir de dengesiz yayaları da ekleyince , her ne kadar muhabbet güzel olsa da çok keyifli olmamaya başladı. Bu konu da önerileri olan var mı?

acaba çıkış saatini daha mı geç yapsak? şahsen ben öyle yapabilirim.
tşk.

Nicotine , sana dumalar ile 'wellcome to hell' yaptık :D ama biraz form düşmüş sanırım.

Açıkçası sahildeki bisiklet yolunda dengesiz yayalar ve deli fişek saldıkları çocukları ile otoyolun olduğu kısımdaki bisiklet yolunda da sandalye, mangal, akşamcı tacizi derken sahilde bisiklet sürmek yazları çile, işkence.

Düzenli olarak salı, perşembe, hafta sonu Kartal-Harem-Sirkeci-Kennedy Caddesi arası gidip gelmeye çalışıyorum ama mümkün olmuyor bir süre sonra.

• Beğen
@Hüseyin Odabaşı
Deneyerek çözmemiz gerekebilir ama insanların sahildeki muhabbetlerinden evlerine 12'den önce dönmediklerini düşünürsek bizim çıkış saatimiz oldukça geçe kalabilir fakat en kötü sabah çorbamızı içer ordan işlere yollanırız. :) şaka bir yana belki yarım saat ileri atıp denenebilir daha geçe atarsak faslı muhabbeti ortadan kaldırmak gerekebilir malum biraz da uyku iyi oluyor

• Beğen
Geri