Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Alp Aslan

İkisini yanyana kor, ortadan bir kiriş atar araba yaparım, karayolundan gelirim.. Kendime alacağım 3.'yü de arkaya bağlarım artık..:in:

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@gürkan doğanay
Benim siparişler öyle sen hem orada iş bahanesi ile gez eğlen biz buralarda çürüyüp gidelim :) kardeşim iyi yolculuklar tadını çıkart dönüşte ayrıntıları alırız

1000RR ne yapsa yeridir emme ben inanmam o asla böyle bir hıyanette bulunmaz tarmac ve saeco'suna iftiradır diyorum benim bildiğim, başka birileri alıyormuş diye duydum :)
Suları bulandıralım :)

@Ulaş Apak

bu gün çıktım başıbüyüğe gitmedim normal sürüş yaptım sahilde yerler kuru idi... yarından itibaren ve çarşamba dahil yağış var bu akşam yağmur gözükmüyor ....
kaynarca ekibi dostlarım bu kartepe olayını düşünelim derim gerçi araba ile dendi 5 hazirana kim öle kim kala ersoyun dediği gibi öne çekmek istiyorum talep olursa varım yalnız bu talebim şöyle olacak tabi size uyarsa nisanda olabilir .....
mart çıksın derim .....
07.30 da haydarpaşada buluşarak büyük derbent trenine binerek orda ineriz bir km sonra rampa başlıyor otele 18 km ve yol bisikletine uygun inişte yol kullananlar 80 leri görecek....
tabi ben yavaş inerim 40 gibi....
aşağıda toplanarak maşukiyede zati başladığımız yerde ,ordan istanbula basarız tam 113 km sonra bostancı bu konuyu konuşalım ve antremanlara devam edelim derim, sadece galba ben şehir bisikleti olarak kaldım aranızda ...
toplam bu tur bize 153 km ye patlayacak......
evet nisana bi şey kalmadı...

@Kudret Kurtcebe

Ben varım, geçen seneden beri içimde ukte olan bir tur bu. Bence de nisan uygun.

@Ulaş Apak

düşüneyim falan demeden , ben de söz vereyim de şimdiden , caymak olmasın :D

antremanları sıkıya almak lazım artık , tabi sıkı antrenman üzerine , bol sahlep veya bol kokiriç(tam ekmek di mi alp, ) güzel olur...

@Ulaş Apak

teşekkürler ulaş...
nisan ayı sonuna getirirsek yada mayıs başına avantaj şu açıdan iyi olur ne sıcak ne soğuk ...
mayıs ayı sonu artık sıcaklar başlıyor...mart ayı ise hiç uygun değil uzun yola...çünki 1300 rakım dondurur...
valla hiç kimse gelmez ise tek gideceğim kamera yok artık saatleri yazarım..

@Kudret Kurtcebe

Evet abi don, hatta kar bile olur orada martta. Yol bisikletleriyle kayar düşeriz, telef oluruz sonra :)

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@Ulaş Apak

bu turda en zor olan yerler...
yol bisikleti ile 18 km lik rampa eğim 9 ve hiç düz yol yok üst üste gelen rampalar büyük derbent ve maşukiye arası bir km ve düz yol ve hemen 18 km rampa başlıyor inişi aynı yerden yaparız eğer kartepe otelden suadiye tarafına yaparsak o yol son derece tehlikeli yol bisikletleri için berbat stabilize bi yol üstelik yol ordan daha da uzamakta aynı yerden yani otelin ordan 18 km şahane bi asfalt orda dikkat çünki müthiş adrenalin olacak yolcularda bisikletler acaip iner ben orda 40 dan fazla sürat hiç yapmadım inişte neme lazım virajı toplayamayız diye bi yerde çok keskin viraj var yolcular oraya dikkat edecek...
ama çok zevkli iniş baştan söyleyeyim işin zoru dönüş olur dönüşte maşukiyeden izmite kadar hatırı sayılır rampa yok eğim yok yalnız dil ovasında rampa var 5 km sürmekte orayı geçince gebze taraflarında inen ve çıkan rampalar var evet işin en zoru sona doğru olacak ...tuzlaya ulaştığımızda zati kaynarca istikametini biliyorsun gerisi düz yol...
150 km ama 18 kmlik rampada harcanan enerjiyi hasaba katarsak bu tur bizde 180 km lik bi yorgunluk yaratır ama buna değecek ...
gidiş çok ucuz tren toplam 12 ytl 5 ytl bisiklet ama 4 galba tam bilmiyorum tam bilet 7 ytl ....11 ytl felan ......

Arkadaşlar son dakikada yarına iş çıktı bu gece ofisten çıkamam, size iyi eğlenceler, bu hafta yine bisiklet yüzü yok bana anlaşılan.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@RSY Ersoy

gel gel köfte kızartacağız yarın kokteyl var:)
belki çekmeye yetişebilirim sonrada tavuklu bir çorba ısmarlarsın artık Saray'da:)

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Geri