Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Nicotine34

erkan ben de gelmeye çalışacağım. malum c.tesi ulaş,rsy ve kemal abi ile biraz rampa dedikleri ama yer yer %10-12 eğim olan :D başıbüyük'e gittik. düz yola geri dönünce öpesim gelmişti ama çaktırmadım :)
umarım çıkabilirim ve görüşürüz...

Günaydın dostlar bı hafta sadece bugün yağmurçta görünüyor ve şimdiden isler çok yogun gibi görünüyor inşallah aksam çıkabilirim :)
Bu arada CR1 kaç günden beri rüyalarıma giriyor satılmasa bari :D

Bir hafta sonu yoktuk neler olmuş böyle :D Bolu dağına çıkalım bol sisli,karlı fena yokuş antremanı olur :D bu arada topluca motorsiklet ve bisiklet fuarına gidelim mi ?

• Beğen
Tepkiler: gürkan doğanay
@extruder

düzlükler iyi güzel de malum onumuz yaz uzun turlarda bu rampa antremanlarının faydasını göreceğiz :)

@Nicotine34

İsviçre'den istediğiniz bir şey var mıdır?. Perşembe gecesine kadar oradayım.. Bu hafta maalesef Pts ve Perş turunu kaçıracağım :(

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@gürkan doğanay

İyi yolculuklar dilerim
Sağlıcakla git gel, üşütme oralarda :)

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: gürkan doğanay
@Alp Aslan

Bu "bisikelt" nass bir şey.. Kelt'ler mi binii bu alete? Kaçadır acep, nerede bulunur? Allaam ne yaman bir sipariş bu böyle :bilmiom:

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Nicotine34

Walla adamlar Çarşamba akşamı için -bilmemkaç derecede bir organizasyon hazırlamışlar. Bizim bir türlü gelemeyen kışa alışık bünye orada naapar, donmadan nasıl döner bilmiyorum :bilmiom:

Şimdiden özledim yawu, Cts günü taş yağsa bineceğim..

Geri