Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@RSY Ersoy

@Ahmet Ersöz

Kesinlikle :)
Ersoy 4 mevsim yaw :D

@Alp Aslan

Bende telefon beklemedim desem yalan olur :(
Bir ses hadi desin diye bekledim yaw :)

Saygılar
Erkan

@Ulaş Apak

Ulaş güle güle kullan, hayırlı olsun, kazasız sürüşler diliyorum.

Saygılar
Erkan

@Nicotine34
Ya çok bezmişim ne oldu ise hiç çıkasım gelmedi şimdide çok ararız dünkü havayı,
asıl saygılar ve kucak dolusu sevgiler bizden efendim :)

@Alp Aslan

Abi sen benim ciddi olmadığım bir tane mesaj göstersene ... :D :D :D

Yaw hangi birinizi arayayım, baktım forumda kaptan ben gelemiyorum ama çıkın falan demiş, kimse de ben çıkmam dememiş, ben de bastım geldim. Nereden bileyim AKP Caddebostan mahallesi teşkilatının haftalık BELTUR toplantılarının konuk seyircisi olacağımı :D :D :D Bir çay bile ısmarlamadılar zaten :cool:

@Ahmet Ersöz
Kardeşimmmm hahahahahahahaha
Aralarında şık bir bisikletçi olarak çiçek gibi olmuşsundur,
Yahu birimizi arasan en az 5 kişi toplanırdı çünkü Sarp aportta bekliyordu, Erkan dürtücek arkadaş arıyormuş ben miskinlik ediyordum, Kemal abi atlar gelirdi, neyse bir daha böyle birşey olduğunda ne yapacağımızı çözmüş olduk,
Görüşürüz kardeşim

@Alp Aslan

Kardeşim benim, ben kim çiçek gibi olmak kim, ancak akşam lahana gibiydim.
Termal çamaşırların üstüne uzun tayt, üstüne pedli yarım tayt, üstüne yağmur pantolunu, üst tarafta termal t-shirt, üstüne polar, üstüne windstopper. Zaten içeri bir girdim, aksesuarları çıkarmaya başlayınca millet bana uzaylı gibi falan bakmaya başladı, kask, gözlük, 2 tane buff, 4 eldiven falan derken, neyse uzatmayayım...

Nerdem bileyim, keşke birinizi arasaymışım. :(
Ama geçen gün Berna'nın da dediği gibi bir şer bin nasihattan iyiymiş, dersimizi aldık...

@Ahmet Ersöz

ahmet , neyse bu seferlik biz ettik set etme diyelim. ama bu gibi durumlarda , eğer birimiz çıkacak olursa mutlaka telefonlaşalım. ben de dün akşam işteydim , eve gelişim 20:10 u buldu. Ama arasaydın bir şekilde gelirdim diyip hafifletici sebep istiyorum :)

perşembe mis gibi bir hava görünüyor , görüşmek üzere...

@Ahmet Ersöz

Saygıdeğer Ahmet Pazartesi günkü hüsrana uğramanla ilgili yorumlarını okudukça utancım ve vicdani rahatsızlığım katlanarak büyümektedir. Toplanma noktamıza sanırım en yakın oturan kişi olarak da, hatta 10 geçe gibi acaba bir çıkıp bakıp gelsemmi şeklinde bir düşünce gelip geçmiş olsa dahi, bu konudaki üzüntümü perçinlemektedir. Bu hatayı en kısa zamanda buluştuğumuzda telefi edeceğiz. Şimdilik saygılar.

Saygıdeğer Ahmet biliyorum ben gülücük işaretlerini koymayı unuttuğum için sözlerim ciddiye alındı. Şöyle bir kaç tane koyayım bakayım nasıl duracak. :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Güzel güzel. Yalnız şu da var ki; tek başına olmana üzüldüm. Bu arada eğer bugün artık geçti yarın hadi derseniz çıkabiliriz.

Ulaş hayırlı olsun bisikletin....
Alp ten sonra bir rakibim daha oldu Anadolu yakasında :):):):):):):):)):)

@Hasip Çehre
senin rakibin varmıydı yahu, ben anca sana kiloda rakip olabilirim :)
Hadi bakalım sende iyileşte öksüz bırakma yolları

Geri