@extruder
Hiç kötü düşünmeyelim dün nasıl duvardaki bisikleti gözlerimizle yere indiriyorduk bu seferde yağmur fikrini unutalım diyorum ama dışarı girip çıkıyorum incedende başlamış inşallah çıkana kadar yağmasada en kötü yolda yakalansak
teşekkürler herkese selçuk abi gelirimde gelmesine sonrası beni korkutuyo geçen hafta hafifde olsa ağrı yanma vardı önemsemedim bu hafta daha kötü hiç zorlamayayım bu hafta birde hastaneye gideyim hemşire arkadaşlara sordum en yakınımda onlar var bağlarda liflerde sorun olabilir zorlama kendini lifler yırtılır dediler söz dinleyelim bu hafta ama haftaya karda olsa yağmurda yağsa turdayım
ya ne güzel kucağımıza düşecekti , kadro benim , donanım senin gül gibi geçinip giderdik
bu arada işte bile sürekli nette bakmaya devam ediyorum , saplantı haline geldi. Bu azimle bulacağım yakında...
@extruder
Bunalıma gireceğim ruh hastası oldum dünya üzerinde kontrol etmediğim site kalmadı yok yok..... aslında varda adamlar hakkını istiyorlar bizde kıllık yapıyoruz
@binRR
abi şimdi yağmur atıştırırsa çıkmamak için herkes mırın kırın eder illede yağacaksa mırın kırın etme şansı vermesin kimseye amacım iyi sonuçta tabi gönül isterki yakalanmayalım tufana filan