Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Ulaş Apak

ben de bu sabah hava kesin kotu olur diye bi guzel uyumusum. kalktigimda saat 9:10 idi ve sadece pencereden bakip 'tuh' diyebildim.

yazik oldu , ins. yarin yagissiz olurda bineriz.

Scudo
@Bibendum

cüneyt olay dünyadada yapılıyor internetten gir bi bak gelirim evine o pinarellonu çalarım ona göre ...
amerikada dağ bisiklet yarışları yapılıyor çamur mamur dinlemiyor adamlar amerikalılar aya gitmedi gerçi bu yalanı bize bi güzel yutturdu abd ...
abd nin üç yalanı var
1- kenedi cinayeti
2- 1969 aya gidildi yalanı
3- 11 eylül yalanı...
onu bırak cüneyt seni bi gün o kartepenin tepesine dikeceğim hazır ol mayısta ben anlamam arkadaş valla bak evinin altına tünel kazarım çalarım pinarellonu ya benle kartepeye gelirsin yada pinarelloya veda et ama nasıl baskı yapıyorum hehheheheh
şaka bi yana bir ara gelecem yalnız yarın yağış var ..perşembe durum belli değil bu hafta paso soğuk ve berbat

@Kudret Kurtcebe

Yazın zaten kartepeye tırmanyaya gideceğiz o ayrı.
Hatta araba için araç tavanında bisiklet taşımak için Thule OutRide 561 bisiklet taşıyıcısı sipariş ettik.
İstanbuldan çıkacağız bisikletleri aracın tavanına monte edeceğiz. Kartepenin yakınlarında aracı park edip bisikletleri indireceğiz 2 saatte Kartepeye tırmanacağız 20 dakikada inceceğiz.Sonra bisikletleri araca tekrar monte edip istanbula döneceğiz.
Ayrıca buna benzer antrenmanı Uludağa da çıkıp inme şeklinde yapacağız.
Şimdi Kudret ağabey yazın seni sabah evden almaca sonra dağlara tırmanıp İstanbula geri dönmece yapacağız.Tren yok ,yollarda sefilleri oynamaca yok, yakıt parası vermece yok. Kısacası evden eve teslim bendensin.

uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
olur babo .....
gelerem bu iş olmuştur....
ulaştan af dileyerek cüneyti biraz şaşırtmak istiyorum cüneyt aşağıdaki fotoğrafa bak aya gidilmediğinin ispatı ....
taşın gölgeleri ile örümcek alsepin gölgeleri ,açılar aynı değil ayrıca bende daha bi sür resim var bu ışığın kaynağının geldiği yer ve gölgelerin konumları...
ya aya gittiler bir şeylerle karşılaştılar bunları gizliyor nasa ve bize sahte dünyada çekilmiş fotoğrafları verdiler ....
51 bölge vardı oraya hiç kimse giremiyordu şu anda 51 bölge tamamen kapatıldı bazı şeyleri hasır altı etmiş olabilirler ...

http://img413.imageshack.us/img413/383/14lightsource1ih.jpg

gölgelere bak....iki ışık kaynağı var gelen güneş ışığımı yoksa güçlü spotlarmı....
ayrıca arka planda yıldızlar gözükmüyor...

cüneyt akşam akşam beni gene güldürdün konumun çok iyi zübüşler diyarı ....

@Özgür_Aksoy

hayırlı olsun güle güle kullan :)

bende bugun 2.1 lik lastikleri takarak kendime küçük süprizler yaptım :D

@binRR

Selçuk ağabey uyanamadı , kadro 53 yada 54 kim biner buna ?
Tabiki B.rn. ? Artık buna da uyanamazsa seramikler yuvarlaktan karıncalaşıp köşeli olur ki o zaman performans vermez :rolleyes:

@Özgür_Aksoy

İyi günlerde , antrenman yapman dileği ile yol bisikleti acayiptir sürdükçe sürünecen , süründükçe sürecen sonra aynakoldan dişliden başlayacan parçaları değiştirmeye en sonunda bilyeleri de seramik yaptınmı işte o zaman muradına erecen :(.

Geri