Evet Berna .Ucuz atlattım.öyle bir olasılık gerçekleşse,akşam turlarına elveda.hanımın dizinin dibinde makaraya binebilirim evde ancak.belki foruma girme özgürlüğünü koparabilirim sadece
ERsoy.Caddebostan Migros'tan sonra 2. otobüs durağı Kantarcı başlangıç durağı.bostancı kokkoreççiler serra nın önü ara durak. Ben gene Serra'' dan Sabihaya gideceğim falan diye yazmayayım,yerin kulağı var hanım duyar.neme lazım. görüşürüz ersoy hoşçakal
ben her hafta bi leylek görüyorumda çoğu iş için oluyor bu arada ertan abi o yol fena rüzgarlı yazın temmuzun ortasında istanbul izmir turumuzu biliyosun tamamlayamadığımız o yolda rüzgar resmen tokatlamıştı bizi sağdan ve önden gelen rüzgarlar rampa inişlerinde bile pedal çevirmemize neden olmuştu susurluktanda dönmüştük ne yazıkki yarın akşam inş. şiddetli rodos olmazda turun keyfini çıkartırız.
arkadaşlar bugünkü sabiha sürüşü çok güzeldi özellikle yolda beni çeken alp, cüneyt, serdar bey, barış, necmi bey ve adını hatırlamadığım tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, görüşmek üzere
@Berna Solak
Evet benimde uzun zamandır en keyif aldığım antremanlardan biri oldu , çok eğlendim resmen bağıra bağıra çevirdim, herkes birbirini çok güzel çekti teşekkürler. bu hafta akşam turlarına gelemeyebilirim kendinize iyi bakın görüşmek üzere
arkadaşlar bende teşekkür edrim herkese özelliklede burada olacak evet tur dediğin böyle olacak antremandan sonra iki lafın belini kıracaksın çayıda ince belli bardaktan içeceksin ama çaydan yana yamuk oldu bugün neyse şu avşar cafede içeriz çayları artık herkese iyi pazarlar...
muhanmede alp e bu arada serdar dostuma ve hasip agaya pinarello cüneyte
ve ersoya robine ,sevdiğim insanlar hepsi orda idi ....
herşey güzeldi sağolun varolun...