Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@saint poussin

Barış, baya zaman oldu seninle pedallamayalı, en kısa zamanda görüşelim lütfen:)

• Beğen
Tepkiler: saint poussin
Scudo
@Mustafa İçdağ

Colnago da gelirmi acaba:D

@robinthegreen

Geldim geldim ama bakamadım fazla:D yok salıncağı sök, yok meyveleri topla, çatıdaki ısıtıcının suyunu boşalt, panjurlar vs. :D amelelik yaptım yani:D

Yahu şu foruma bir çoklu alıntı yapma özelliği eklemek lazım:D olmuyor böyle tek tek:D

saol :) kadikoy'e indim, carrefour'un oradaki trafigi sevmiyorum, acibadem yokusuna dogru dondum ve resmen sapittim. ara sokaklara girdim ciktim, bilmedigim yerlerden gectim, sonra capitol, beylerbeyi ve varis.

bu arada robin cok isterim saol ama haftaici gelmem imkansiz, cok uzak bana..

• Beğen
Tepkiler: binRR
@binRR

Tamam yarın yani pazartesi günü Migros'un arkasında toplanan grubu bulmaya çalışacağım.

@binRR

ertan hocam şöyle yap mesaj için diyorsan herkese mesaj vermek istiyorsan iki kez internet aç ve birini diğerine kopyala çok basit ve görünümde bütün arkadaşlara tek çerçevede cevap vermiş olursun böyle tek tek zor oluyor öteki türlü iş biraz uzun olsada kolaylık sağlar sana....

çaylar sıırsız derken?????

ya Haydarpaşanın yanmasına bir türlü anlam veremiyorum bi ara kudu orayla çok uğraşıyordu ona sormak lazım
şaka bi yana çok üzüldüm ya istanbulun değerlerinden biri kül olmuş umarım kısa zamanda aslına uygun olarak restore edilir...

@Kudret Kurtcebe

Forum un yazılımında var abi o seçenek, sadece aktif etmek kalıyor:)

@Mustafa İçdağ

Kambersiz düğün olurmu:) yer yarılmaz ise oradayım yarın akşam:)

@Hasip Çehre

valla ahımmı çıktı ne ...
bisiklete para alırlar dönüşte adapazarı trenine yük vagonu koymazlar ver yansın yaptık ...yalnız hasip aga bu metrobüs olayı geliyor kadıköy gebze arası haydarpaşadan metrobüsler kalkarsa hiç şaşırma aslında bi bakıma iyi olacak gebzede iner ordan eskihisardan ver elini yalova iznik tarafları ....
bide şu derbente metrobüs olsada kartepelere uçsak.....

Bu arada Beşiktaş 0-1 öne geçti penaltı dan:)

@Hasip Çehre
Yani Bostancıdaki büfe gibi yok şimdi demledik yok demleniyor, yok arkadaşlar rizeden çay yerine fındık getirmişler gibi cevap vermiyorlar cart çay anında geliyor
@binRR
Üzme beni diyeceğim ama olan oldu zaten maç bitti, hoşgeldin abi:)

• Beğen
@Alp Aslan

Hoşbuldun bağıra bağıra pedallayan yokuşçu:D:D
Önünüzdeki maçlara bakacaksınız artık:)

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@binRR
:) :) :) :) :) :)
Yok abi yokuşda sesim soluğum çıkmıyor, düz yolda çığlık çığlığaaaa:) Muhammed çekme konusunda çok başarılı, dönüş yolu sahil mükemmeldi , üstelik avşar ayarında olmasada çay, sohbet olayına girmek süper oldu.

• Beğen
Geri