Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Hasip Çehre

avşar cafe de çay garantisi verilir, hatta şekersiz nescafe bile içilebilinir :) bekleriz

• Beğen
Tepkiler: binRR
Scudo
evet haydarpaşa garının damındaki yangın kontrole alındı.
haberlerde söyledi...

@Berna Solak

Sen yeterki gel , biz kimseyi yarı yolda bırakmayız. Birde üstüne üstlük bilmediğin yolda gidiyorsan , mutlaka gerek ben gerekse de diğer arkadaşkarım herzaman yardımcı olur.
Ayrıca bugün ilk defa Sabiha Gökçen turuna katıldın ve ilk defa tura gelen bir kişi olarak hiçte kötü değildin. Sen bu bisiklet işinin peşini bırakma ilkbahar aylarında sende bizi çekersin. :in:

@Kudret Kurtcebe

Abi kontrol altına alındı ama o arada üst katlar tamamen kül olmuş, çok çok fazla hasar var. Televizyondan canlı izledik :(

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Kudret Kurtcebe

Kudret ağabey bizi yanlız bırakma arada sırada bile olsa gel işte. Özellikle de bu topikte belirtilen Pazartesi / Perşembe akşamları gerçekleştirilen turlara. hHem tur güzel oluyor hemde sonrasında ki muhabbet , çünkü tura katılan insanların hepsi muhteşem kişilikler. Sen dinle kardeşini ziyadesi ile memnun kalacaksın.

@robinthegreen

yapma ya
ben alt yazıları okudum henüz görüntüleri görmedim ....
catı onarım işinde bu olay olmakta o haydarpaşa üzerine bazı oyunlar dönmekte o hattı kapatmayı düşünüyorlar ve metrobüsü gebzeye verecekler bir dolap çevrilmekte her zamanki gibi komplo teorileri
ama bu konuda bazı duyumlar aldım metrobüs gebzeye kadar olursa haydarpaşadan gebzeye kalkan trenler artık jilet olur .....

cüneyt katılmaya çalışacağım sağlıcakla kalın....

@Hasip Çehre

Buyrun bekleriz Aytekin bey:)

@pearl

Yok abi arabayla:D bizikletle zor olur annem, ablam, eşyalar filan:D

@Alp Aslan

hepsini anladım da:D niye bağırdın onu anlamadım:D ben yokum diyemi:D:D

@Berna Solak

Ya hiç sorma:( orada yanan çatı değildi sırf:( bir tarih yandı resmen:( bakalım altından ne çıkacak:(

• Beğen
Tepkiler: Ceren Sütlaş
Geri