Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@RSY Ersoy

tike restaurantın hemen karşısındaki durakta buluşuyorlar ama 9.10 geçe bostancıdan geçiyorlar

ertan abi geçenlerde burası çökmüş dediğiniz yer gerçekten de çökmüş :D

(link)

@Berna Solak

yakın zamanda leylek falan görmedim Berna.Onlar çoktan gittiler. Benimki bir haftalık zorunlu bir ayrılış...Tatil yapabilirsem bonus olur.

@binRR

aman ha ertan.dikkat hanım benim forumlarada giriyor.şifreli konuşalım.Kaçak et kesimine son verdim.ithal etgeldiğinden beri:D :D

@Berna Solak

Evet Berna .Ucuz atlattım.öyle bir olasılık gerçekleşse,akşam turlarına elveda.hanımın dizinin dibinde makaraya binebilirim evde ancak.belki foruma girme özgürlüğünü koparabilirim sadece

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@binRR

sallana sallana,yan rüzgarlar falan ......Bisikletlemi gittin yoksa? Dönüşte annemizi nerede getireceksin:D Hoşçakal

• Beğen
Tepkiler: binRR
@RSY Ersoy

ERsoy.Caddebostan Migros'tan sonra 2. otobüs durağı Kantarcı başlangıç durağı.bostancı kokkoreççiler serra nın önü ara durak. Ben gene Serra'' dan Sabihaya gideceğim falan diye yazmayayım,yerin kulağı var hanım duyar.neme lazım.:D görüşürüz ersoy hoşçakal

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
ben her hafta bi leylek görüyorumda çoğu iş için oluyor :) bu arada ertan abi o yol fena rüzgarlı yazın temmuzun ortasında istanbul izmir turumuzu biliyosun tamamlayamadığımız o yolda rüzgar resmen tokatlamıştı bizi sağdan ve önden gelen rüzgarlar rampa inişlerinde bile pedal çevirmemize neden olmuştu susurluktanda dönmüştük ne yazıkki :( yarın akşam inş. şiddetli rodos olmazda turun keyfini çıkartırız. ;)

@Berna Solak
Evet benimde uzun zamandır en keyif aldığım antremanlardan biri oldu , çok eğlendim resmen bağıra bağıra çevirdim, herkes birbirini çok güzel çekti teşekkürler. bu hafta akşam turlarına gelemeyebilirim kendinize iyi bakın görüşmek üzere

@samet_özdemir

Saygıdeğer Samet sen sanırım bu aralar İstanbul'dasın. Ben çok istememe rağmen bugünkü tura katılamadım. Yarın Avşar Kafe gezisi düzenliyor musunuz?

• Beğen
Tepkiler: binRR
arkadaşlar bende teşekkür edrim herkese özelliklede burada olacak evet tur dediğin böyle olacak antremandan sonra iki lafın belini kıracaksın çayıda ince belli bardaktan içeceksin ama çaydan yana yamuk oldu bugün neyse şu avşar cafede içeriz çayları artık herkese iyi pazarlar...:):):):)

muhanmede alp e bu arada serdar dostuma ve hasip agaya pinarello cüneyte
ve ersoya robine ,sevdiğim insanlar hepsi orda idi ....
herşey güzeldi sağolun varolun...

Geri