Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
:) demirden korksaydık trene binmezdik diyordu bi arkadaşım sürekli trabzonda ünibjk yi kurmuştuk :) selçuk abide aynısını söylemiş ver gazı abi akşam gelmeyen fatih ürek olsun :D bu arada hava yine kapalı rüzgarda çok olmasada biras esiyo sanki :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
avşar cafeye ne zamandır gitmedim ...
katılım olursa gelirim.....................

@Kudret Kurtcebe
Gel abi gel ne olursan gel,
Umarım hava şartları elverir derecede olurda , bu akşamda çıkarız belki 1-2 arkadaşımıda getirebilirim güzel muhabbetin tadına onlarda varsın görüşmek üzere

@Alp Aslan

caddebostanda toplanmaca saat 20.30 diye hatırlıyorum tabi sağnak olmazsa
..

@Rikoenriko

Çok İyi olur derim.Arada klasik turumuzun dışında bir parkur her zaman çeşni katar. ( bakınız polonez, şile turlarının memnuniyeti ).Ben Varım. Serdar Akgiray

@Kudret Kurtcebe

Migros arkasında yeni bir kafe açıldı biliyorsun, orada çaylıyoruz abi:)

@pearl

Masada bir büyük bulunsun Serdar abi:D

@samet_özdemir

Teşekkür ederim Samet kardeşim.Doğru düşünmüşsün.Yaş haddinden dolayı,içimde kalan son barutu ateşlemeden duramıyorum.Enerjiyi hissetimi pedallara asılıyorum.İyi bir gidişat değil,bu yüzden kalbi bir gün patlatabilirim.Yaşının adamı olmak lazım.yavaşlamak gerek

• Beğen
Tepkiler: binRR
@binRR

yağmur dindi akşama bi bakayım zannetmiyorum yağış olsun rüzgar önemsiz
zati kısa mesafe
sağnak olmasında ne olursa olsun....
spd ler malesef su alıyor....
migros arkası cafeyi biliyorum saat 20.30 da orda olurum yağmur olursa zor durum..............

@Kudret Kurtcebe

Bekliyoruz abi, biz senin ne çamurdan adam hallerini biliyoruz:) dümdüz yol, en fazla ıslanırız biraz:D

@pearl

Serdar abi gözünü seveyim sen beni dinle:) idareli kullanalım, yıllarca kullanalım:D

Geri