Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Berna Solak

Yaa işte:D gece vakti dolanmayacaksın sokaklarda demekki:D:D

Scudo
@binRR

pazartesi avşar da yoğunluğa geldi , soramadım.

benim baktığım 2.el yol bisikletleri ile ilgili bir değerlendirme yapabilirsek 1-2 hafta için de yeni bisiklete geçmek istiyorum.
yardımcı olursanız sevinirim. tabii ki grubun da önerileri varsa memnuniyetle ilgilenirim.

yarın görüşmek üzere,

@Rikoenriko

Ben bu haftasonu belki yok olabilirim, annem sıkılmış gel beni al diyor:)

@Rikoenriko

Valla öğlene dönüldüğü sürece her tura varım. Akşama misafirimiz gelecek de, evi iyi bir elden geçirmemiz gerekiyor :)

@binRR

Berna'nın öğretmen olduğunu şimdi öğrendim. :rolleyes:
Berna'nın şahsında tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü ben de kutlarım. İyi ki varlar...

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
Arkadaşlar,
bu ara herkesi bir büyükada tur sevdası var.
Cumartesi için sabah 09:00 gibi başlayıp 12:30 gibi geri döneceğimiz bir tur yapalım diyorum.Aya yorgide isteyen sıcak çay tost, isteyen parates cipsi bira:eek:
Ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
@binRR

Ertan Abi,

Kudret Abi bugün aşağıdaki gibi bir topik açmış.

''anadolu yakası uphill takımı''

--------------------------------------------------------------------------------
evet rampa seven varmı...
rampalı yollarda çalışmaktan hoşlanan varmı ....
hafta sonları cumartesi yada pazar bir gün seçilerek rampa devirmeyi seven varmı...

rampalı güzergahların istanbul yakasının en zor etabı kartepeden sonra şilede çalışmak isteyenler varmı evet
son şile turumu toplam az molalarla 7 saat 41 dakikada tamamladım bu süreyi daha aşa çekmek için benimle antreman yapacak varmı....

göztepe benzinciden şile benzinci 63 km dir
dönüş bostancıya ise 73 km dir.....

giderken hiç durulmayacak .........
çok az mola 3-5 dakika genel toplam ...........

dönüş ise serbest sürüş şeklinde.............

evet kartepeyi düşünenler varmı..................
gebze kartepe gebze etabı.................
yada
adapazarı trenine haydarpaşadan binerek
büyük derbentte inip otele çıkıp dönüşü
bostancıya yapmak isteyen varmı......................

Şİmdi burada 7 saat 41 dk denmiş ki ortalama hız 18km/h falan yapıyor. Bir de bizim turun verilerine bakıyorum, ortalama 21 km/h'in üstünde.
Biz çok hızlı mı gittik ne ??? :eek: (Zaten çok yorulmamdan anlamıştım bişeyleri yanlış yaptığımızı:D :D :D )
Bir de burada 3-5 dk mola denmiş, biz rakı-balık derken 2,5-3 saat kaldık galiba Şİle'de

@Rikoenriko

ben varım hava güzel olursa gezi süper olur yarın bunu bir netleştirelim

@Rikoenriko

Abi bu yazdığın orta-uzun tur tanımına uymuyor yalnız. Büyükada çevresi taş çatlasa 12 km, 4 kere gidip dönsek bile ancak haftaiçi turumuz kadar ediyor :)

@Berna Solak

ama ama ama bizim kızların acil durum toplantıı yapması gerekiyordu siz bilmezsiniz bu meseleleri herzaman iki elin kanda olsa koşup gitmen gereken konular vardır :) Ertan Bey

@Ahmet Ersöz

dostum ahmet...
şile son turda gidiş 2 saat 41 dakika durmadan sadece 3 mola verildi molaların toplamı 2 dakika, ortalama 28 km benim semirin 30 km idi
semir 15 dakika fark yaptı bana şile benzincide şile benzinciden merkez şileye bi 5 km daha var semirle 15 dakika mola verdik tabi semir yarım saat mola yaptı, ve dönüşe geçtik dönüşte
binrr dostuma ve derşana rasladık onlar yeni geliyorlardı ama ben baştan söylemiştim mola 15 dakika olacak diye bu prosedür daha zevkli olmakta .dönüşte semir benden koptu ve 1 saat bana taktı onun altında mtb var idi....
şimdi dönüşte ben az molalar vererek dört yerde, beş saatte tamamladım turu dönüşte 14 adet rampa ve oldukça uzun süren rampalar var işin zoru dönüş zati burda antreman yapmaya devam edeceğim tabi gelen olursa
prosedür durmadan gitmek şile benzincide 15 dakika mola ve dönüşe geçmek ihtiyaç molaları olabilir ama çok kısa olmalı.....

Kudret abi bende son 20 gün içerisinde iki kez şileye gidip geldim, dediğin gibi limanın içine kadar, 3.15 saat sürdü gitmemiz, dönüşümüz de aynı sürede oldu. Yani toplamda gidiş dönüş sürüş süresi 6.30 saat molalarla birlikte bu 7 saat;)
Ben tek gitsem 2.45 saat gibi bir sürede rahat giderim, yani toplamda 1 saat aşşağı çekebilirim bu süreyi kendimi sıkmadan, fakat konuya bakış açım sizden biraz farklı, ben antrenman dan ziyade gezme şeklinde gittiğim için:D gitmişken balığı boğmadan gelirsem gözüm arkada kalır:D

tabi saygı duyarım
ama ben antreman yapma derdinde bir adam olduğum için
en kısa sürede en uzun mesafeyi az mola ile ne kadar zamanda alırım diye bakarım....
bir de km ler yanlış olmuş...şile benzinci 63 km göztepeden
ve ortalamam 21 km oluyor gidişte ve rampaları 15-16 km ile aldık
şimdi mola süreleri az olduğu için daha zor olay yani bu prosedüre uymak güçtür

şile prosedürü...

önde en hızlıya göre.............
gidiş en fazla üç mola
genel toplam 2 dakikayı geçmeyecek
şile benzinciye varış 15 dakika mola ...
ve dönüş...
dönüşte en çok dört mola ...genel toplam 20 dakika
bu prosedüre uyacak dostlar olursa pedallarım ....

tüm öğretmenlerimizin ve berna ablanın öğretmenler günü kutlu olsun iyiki varsınız. (bana 1 kelime öğretenin 40 yıl kölesi olurum.)

bu lodos işi ne olacak yaw maltepede duran ro ro nun feribotu batmış lodos tan kartalda ve birkaç yerde rüzgarın etkisiyle kaza olmuş ki bugün bende baya bi trafikteydim rüzgar resmen savuruyordu arabayı yarın çıkmak işin elimden geleni yapıcam inş. rüzgar bugünkü kadar sert olmaz yoksa 2 saatde caddebostana gelemem bile :)

Geri