Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@binRR

sen iyi taktın bu olaya bunun altından başka bişey çıkmasın abi :) ceren hanım duy sesimizi artık bizi o güzel klavyenizle şenlendirin yazında iki kelime bişey :)

serdar abi siz saolun grubu kaynarcaya kadar siz çektiniz gerçi koptunuz pendikten sonra tek gittiniz ama olsun pendiğe kadar size takılmak bile süper :)

benim gözlük almam lazım nerden alıcam bi bilgi verin bana aktif pedalda düzgün ama ucuz bişi varmı sırf cam olsa bile yeter güneş gözlüğü istemiyorum. 3m in iş için olanları bile bile kafi nede olsa düşürüp kaybediyorum fazla para vermeye gerek yok ;)

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Kudert ağabey yeterki sen gel katılım zaten ziyadesi ile memnun edici oluyor.Senin için Colnago yu bırakır Pinarello yu çıkarırım bu akşam. Yada istersen Willier Cento Uno SL ile gelirim.

• Beğen
Tepkiler: binRR
Evet arkadaşlar, akşam için bir gün ortası hava durumu güncellemesi yapalım:

(link)

Gördüğünüz gibi durum iyiye gidiyor. :rolleyes: :)
Tam da 21:00 ile 24:00 arası yağmur görünmüyor, rüzgar ise ø 13km/h.
Amma sıcaklığa dikkat, bisiklet üzerinde hissedeceğimiz 6 civarı falan olacaktır. Aman hasta olmayalım :in:

• Beğen
Kudret ağabey bisikleti yaza formumun zirvesinde iken şile turunda çıkarmayı planlıyordum. Bu akşam sen geleceksen bende Cento Uno SL ile geleceğim.
Bak resmi burada.

(link)

@Bibendum

cüneyt o pinarrelloyu bu akşam çıkarmazsan gelmem o kadar ben o bisikleti bi daha görecem arkadaş...............
gerçi akşam gelince söyleyecektim emme şimdi söyleyeyim...
birlikte şileye topuklamaca ...........
ben pinarelloyu isterim sen colnagoda
bu iyiliği yaparsan sana acaip teşekkür ederim...
en azından yokuş aşağı kaç basacağım ,onu merak ediyorum pinarello ile uçacağımdan eminim ...

@Selçuk Uygun

ben de anlamadım aslında :D ama herkes bir güzel yorumlar yazmaya başlayınca , akşam çaktırmadan Ertan Abi'ye soracaktım :)

• Beğen
cüneyt akşam ben saat tam 20.30 da caddebostan arkasındaki cafeye geleceğim bakacağım eğer sen yoksan gözüme bi daha gözükme sahilde...
valla evinden pinarelloyu çalarım bak ona göre................

:D :D :D :D

pinarrello bunu yer..................

http://autobus.cyclingnews.com/photos/2006/features/caisse_depargne/2006-CE-IB-Pinarello_Paris-bike.jpg

pinarelloooooooooooooooooooo

@samet_özdemir

Takmadım yahu:D ama sizede komik gelmiyormu:D

@Bibendum

Gözümüz yok ama niye olsun:D değilmi ama:D:D

@Kudret Kurtcebe

Abi, kes hızını, ağlatma el kızını diyeyim ben sana:D

@binRR

tam kıvamındayken hızı bırakmak iyi olmaz heleki hayalimdeki şu aşağıdaki pinarello ile şile yollarında
ahhhhhhhhhhhhh
paranın gözü kör olsun millete çıkıyor piyango bize çıkmıyor arkadaş.....................

:mad: :mad: :mad: :mad: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

http://autobus.cyclingnews.com/photos/2006/features/caisse_depargne/2006-CE-IB-Pinarello_Paris-bike.jpg

Geri