Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Kudret Kurtcebe

İnşallah abi, Allah büyüktür:)

Scudo
http://velospace.org/files/NPG_1545-1.jpg

beyaz küheylan al bi tane daha seç seç beğen
batan geminin malları bunlar...............

Beyaz iyidir abi, güneşte ateş gibi olmaz, kir göstermez:D

avşar kafe oldu caddebostan sahilde çay turuyla başlangıç kartalda mola ardından kaynarcadan dönüş şimdide üstüne kokoreç girerse tamamdır :D bu ne ya pınarello lar colnagolar yeterince kafayı yiyoruz zaten gruptaki bisikletlerden dolayı çıldırtmayın bizide :D krotek imle mutluyum ben :D

@samet_özdemir

sana katılıyorum insanın içi gidiyor
bu arada hava durumundan ne haber samet akşama atar mı bizi denize :)

ahmet abi yazmış hava durumunu ben hiç bakmadım ama 13 km/h rüzgar varmış bişey değil aslında çok yormaz gibi inş. öylede olur yağmurda yok ALLAH yüzümüze güldü :)

ben bu hafif bisikletle gelenlerin peşine takılıcam bundan sonra ertan abi mesela ip atıcam çeksinler beni 7 kg ertan abinin bisiklet benim krotek 13.5 - 14 kg arası :D

bu arada ertan abi çantayı bugün çıkartıcam takmicam artık bi yama seti muhabbetine takıyordum zaten aktif pedala gidip kibrit kutusu gibi olan yama takımı alayım birde gözlük böyle olmuyo :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@samet_özdemir

Şşştt sallanan çanta:D kokoreç iyi fikirmiş:D:D

@samet_özdemir

Sakın ha:D ayrıca o çantayı çıkartınca adın değişecekmi sanıyorsun:D yapıştı artık o üzerine:D

sallanan çanta imajından bugün kurtulucam :D sallanmayan bi çanta bulucam lakaplar değişmesede imajı değiştiririz :D aktif pedalın bostancıdaki yeri tam olarak nerede? birde saat 20:00 da açık olurmu?

• Beğen
Tepkiler: binRR
@samet_özdemir

Bostancıda değil, caddebostan ırmak okulunun karşı çaprazında:) 19:45 gibi gidersen daha garanti olur, birkaç dakikayla kaçırma:)

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
@samet_özdemir

Gözlük alacaksan bauhause da 3m in gözlükleri var 20tl sanırım:D

@samet_özdemir

ben de KROnum ile mutluyum ama bir yerden sonra tek sürmemek için yolun yolcusu olacağım sanırım :)

Kızıltoprak delta da da çok seçenek var;) orayada bak istersen Samet:)

Geri