Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@extruder

Bekleriz :)
20:30'da buluşup en geç 20:35'te hareket ediyoruz.
Evet Migros'un arkasında, sahilde toplanıyoruz.

Scudo
Millet ben bu akşam istanbul dışında olacağımdan katılamayacağım dikkatli keyifli pedallamalar.
tüm ekibe selam.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@Rikoenriko

Eyvallah abi, cumartesi ya da haftaya görüşürüz :)

Arkadaşlar dün sabah girdiğim şirketten şimdi çıkıyorum.Gece hiç uyumadan çalıştım.Bu akşam gelemeyeceğim ewe gider gitmez yatacağım.Cumarteside anneyi almaya sabihagökçene gideceğim için katılamayacağım.Müsait ilk zamanda görüşmek üzerre

@arda taşan

Tamam, iyi dinlenmeler, bilahare görüşürüz.

İçimden bir ses bu akşam sadece Selçuk abiyle ikimiz olacağız diyor ama dur bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@arda taşan

Bende aynı durumdayım, kendim gidemedim ama bisikletimi gönderdim:D:D

@binRR

Yok arkadaşlar sağolsunlar beni utandırdılar. 6 kişi başladık, sonradan Ersoy'un da katılmasıyla 7 kişi olduk :)

• Beğen
@binRR

abi diyorum ilter abiye vermeyin şöyle oyuncaklar sonra arkada ona yetişelim diye kendimizi parçalıyoruz :D :D

Aynı endişemi daha önce dile getirmiştim:D:D
İlter in bisikleti şu an burada, ben onunla gelsem ancak bostancıya kadar olan bölümde beraber gidebiliriz sanırım:D

bide avşar kafeden sonra sahilyolundan gitmiyo ya lastikler patlıycak diye yola çıkıyo :D bence edirneye varmıştır çünkü fena gaza gelmiş görünüyodu :)

ilk kez oldugu icin biraz zorlayici ama yine de guzel bir tur oldu. c.tesi turlariniza katilamasam da , simdilik bu bisiklet ile Persembe aksamlari gorusmek uzere

• Beğen
@RSY Ersoy

He hee :D bırak keyfini çıkartsın:D:D

@extruder

Birkaç haftada alışırsınız:)

@RSY Ersoy

ersoy şu camlara çare bulamadılar ne vakit o yola girsem illa bir şey olur millet ,millet değilki arabadan şişeyi gece atıyor sabah araç gelipte bi zahmet temizlemiyor şimdi bir araç ta tuzlaya kadar olan bisiklet yolunu temizleyecek ayrıca yolun sağınıda temizleyecek bu iş her vakit yapılmalı bu millet adammı sabah vakti atar soda şişesini....

Arkadaşlar, ben yarın sabah bir işim çıktığı için bu haftalık yol bisikleti grubuyla pazar çıkacağım, uygun olan varsa beklerim.

• Beğen
Geri