Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@robinthegreen

Ben yarın sabah İlter ve Ahmet ile guruba katılıyorum, bir ay oldu neredeyse pedala basmayalı, bakalım birz zor olacak ama bir uçtan başlamak lzım:)

Scudo
Arkadaşlar ne yaptınız bugün çıktınızmı.Ben saat 7 de kalktım baktım yağmur war tekrar yattım.Aşağılarda yağmur warmıydı ne yaptınız?

@arda taşan

Abi şöyle ki, 8'de Bostancı'da birkaç yolcuyla bekledik ama kimse gelmedi. Yağmur çiselemeye başlayınca ben herhalde olmayacak diye ayrıldım. Hazır çıkmışken biraz sahilden gideyim dedim, bu arada yağmur kesildi. Maltepe'de başka bir yol bisikleti arkasına takılıp gaza geldim, tek tabanca Tuzla Sahil-Piyade Okulu yapıp Şekerpınar yolunun başındaki otoyola paralel rampayı çıkıp aynı rota üzerinden geri döndüm. Dönüşte sahilde gene yağmura yakalandım ama o kadar olur artık.
Şimdi de bisikleti temizlemek gözümde büyüyor :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@robinthegreen

Vallaha enteresan oldu biraz:D İlter geldi, benim hep enteresan bisikletlere binen arkadaşım Ahmet (miura), yine çok enteresan bir bisikletle geldi:D daha önce Serdar abiyle katıldığımız bir turda tanıştığımız Ahmet bey geldi, uzun bir tur olmadı, sabihadan dönüldü, Ahmet, İlter ve ben kahvaltıya oturduk, oradan da evlere dağıldık:)

Akşam kudurmak isteyen varmı:D:D

Yok sanırım, ben çıkıyorum bu akşam:)

@extruder

Bizler kadar derken, bizde uçmuyoruz yahu:D normal gidiyoruz;)

@extruder

Tam olarak buluşma yeriniz nedir, Ersoy da gelecekmiş sanırım, olmadı bende size katılırım:)

@RSY Ersoy

Haydaa, su yapma şimdi:D

@extruder

Gelemezsem beklemeyin, hala ofisteyim:( daha eve gidip bisikleti alacağım ya yolda karşılaşırız yada avşar kafede oturacaksanız orada görüşürüz:)

ben geldim sonunda Türkiye' ye :)
oh be !
Herkese kocaman merhaba !!!

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Can Özbek

Hoş geldin :)
Hakikaten bu sefer bayağı uzattın, acaba oraya mı yerleşmeye karar verdin demeye başlamıştık ;)
Perşembe akşamı bekliyoruz mutlaka.

• Beğen
Tepkiler: Can Özbek
beyler ertan abinin bisikleti capsli :D bugunkü turdan

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs047.snc4/34720_442644624762_622109762_5098486_5486784_n.jpg

Geri