Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@ihsan demir

Buyrun bekleriz:) caddebostan bostancı arasını bisiklet yolundan yavaş geçiyoruz, 20km. gibi, bostancıdan kartal sumolası, katnarcadan geri dönüş, avşar kafeye kadar olan kısmı genelde 30km. gibi niyetlensek de:D arada cozurtup 35-40 gibi gidiyoruz, hatta rüzgara da bağlı olarak ben çok kez 55 bile gördüm:) bu tip durumlarda gurup 2 ye bölünüyor, arka gurup yine 30km. ile devam ediyor:) ama molalarda mutlaka ekibi toplıyoruz:)
Avşar caddebostan arası yine yavaş tempo bisiklet yolundan dönüyoruz:)

Scudo
işten yeni çıktım kartal işi yalan oldu :)

neyse kartalda beklerken bir foto paylaşayım bari :D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs330.ash2/61059_439951469762_622109762_5046715_4557867_n.jpg

@RSY Ersoy

gel bekleriz. Ben 2.gurup (grup Petto) un kaptanı, yani arka takim kaptani Sarpedon , bizim hiz limit artik min: 25km -max:32km , kendini iyi hisseden ön gruba terfi edebilir.

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Sarpedon

Abi amma yaptın he:D biz biliriz senin, bu gün hiç keyfim yok hallerinide:D

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Uygun
kısa mesafelerde tempo diyelim 35-40 yolla yapılır nerde bostancı pendik arası ama sabiha gökçen deyince önce tempo 40 olmaz ....
kısa mesafe yüksek tempo sürüşleri etkilidir
güzergah olarak bostancı kartal arası mtb ile üstelik dişli lastik ile 30 tempo yaptım durmadan bostancı kartal arası tempo 30 idi .....
şimdi 1.5 tekerde ve hafifleyen bisikletle 10 kilo bisikletle 30 un üstüne çıkacağımı zannetmekteyim gerçi bunlar antreman turlarımda yok benim antreman turlarım malesef 80-km toplam ....ve bir sürü rampa var bu rampalarda yakılan kaloriye göre 80 km olarak gelmez size yol uzunluğu 100 leri geçer .....
dün yapılan polinez ağır antraman turunda çok dik rampalarla boğuşuldu başlangıçta hekim başı rampalarını genç dostum mtb ile 28 tempo ile aldı ama sonra turun sonlarına doğru temposu 8 e düştü evet burda yanlış olan genç dostumun gücünü kontrol edememesi idi ....kontrolsüz güç güç değildir
bol rampalı 80 km lik turda ilk baştan rampaları 28 tempo ile almak sonda kesilmelere sebebiyet verebilir ama çok güçlü iseniz sorun yok zati nasıl başladıysanız öyle bitirirsiniz de bunlar nadir insanlardır ....

Yok abi:) perşembe turunda molamız kartal olduğu için çıkıyoruz o süratlere:) sabiha turunda biliyorsun ilk mola sabiha kavşağının altında, zaten sahili de genelde 30km. ile geçiyoruz o turda:). Bizimki kısa olduğundan zaten avşar a kadar olan kısımda kaslar ısınıyor, sonra da artık ne gelirse devam:D

• Beğen
@binRR

dostum bu kış paso antremanlar var 80 km lik istanbul içi güzergahlar belli ,rampalar ise acımasız ...
şimdi organizasyon hava durumuna göre cumartesinden pazartesine kadar açık olacak yani erteleme olacak isteyen mtb ile isteyen yolla gelir güzergahlar yola uygun ....üsküdardan beykoz ömerli polinez ve bostancı en ağır etap olacak 110 km paso rampalar var .....
üsküdar, hekimpaşadan polinez bostancı da bu pazartesi yapıldı ikinci ağır etap....
üçüncü ağır etap ,bostancı ----molla fenari -bostancı
kartepeyi koymuyorum çünki ultra bir olay oluyor 271 km bir günde ultra zor .......
bunun dışında bu hafta sonu bebek rampası var kısa bir tur beşiktaş bebek etiler ve beşiktaş ...
ve meşhur çamlıca rampası 10 ekimde....
mahmut şevket paşa rampaları ise orta derece ağır bir tur...

@Kudret Kurtcebe

Abi imreniyorum sana:) inan okurken yoruluyorum:D ben bu haftasonumuda malesef ofiste geçireceğim ama öbür hafta yollara döneceğim inşallah:)

• Beğen
@binRR

Benim Kardesim ofis bisikletçisi oldu.Yeni bisikletide ofiste artik ona bir tanede Roller lazim hem pedal cevirir hemde islerini bir yandan halleder ..
Yeni kadro ve ekipmanin fotolarini siteye koyda bir an evvel görelim...

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Sarpedon

Abi eve gidebilsem çekeceğim tabikide:D hala burada gel bir çayımızı kahvemizi iç:D

• Beğen
Sayın yöneticim:D size bir cannondale caad 4 çalışalım iyisinden:D:D

@Hasan Çağri

Sikilmazsin, bana eslik edersin ben fazla basmayacagim ( azami 25-30k arasi)..

@Sarpedon

Gel beklerim abi, hala ofisteyim, ilk teslimim başarılı oldu:D yarın sabah ikincisi inşallah:)

@Sarpedon

Yarın akşam normal vakitte çıkacağım inşallah:D özledim hepinizi, bisikletide, çok yağmazsa ben çıkarım sanırım, sonrada eve gider bitkisel hayata girerim muhtemelen:D

@Sarpedon

Öyle aşırı bir yağış olmazsa çıkarız abi. Yok tur saatine doğru sağanak bastırırsa yarın akşama atarız.

merhaba , ben genelde saat 19:00 gibi bostancı'dan kartal yapıyorum. ama bu akşam sizlere katılmak isterim. Akşam saat kaçta buluşuyorsunuz? bir de Caddebostan Migros'un orada mı toplanılılıyor? tşk

Geri