Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Bunun için konu başlığını okumanız yeterli:) buluşma saati ve yeri konusuda ilk mesajda mevcut:)

@soner demiral

Bizim için bisiklete binen herkes bizdendir:) buyrun bekleriz tabikide:)

@soner demiral

Evet, en azından gözükmek için bu grekli, biz zaten görüyoruz önümüzü, sahil yolu komple aydınlık biliyorsunuz:)

Arkadaşlar Serdar abi aradı sağolsun, şu an marmaris de, hepinize çok selam söyledi:)

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Uygun
@binRR

Aleyküm selam..
Arkadaşlar bende dün Ersoy ve çaprı ile birlikte cm cilere katıldık.Doğrusu pek zewk aldığımı söyleemeyeceğim taki ersoyu kafalayıp cmcilerden ayrılıp kartala pedallayana kadar.Ersoy saat geç olduğu için Dragostan döndü.Ben kartal yapıp oradanda uğurmumcunun rampalarına sahilden doğru vurdum kendimi.Güzel bir tur oldu diyebilirim.Uğurmumcuda akraba ziyareti falan derken bu akşam 22:30 da oradan haraket edip gene kartal sahil - bostancı sahil ve oradanda dudulu ew yaptım.00:16 te ewdeydin.40 km gibi bir yol ama çok keyifli oldu sahil bomboştu çünkü :D
Birde maltepe civarındayken bisiklet yolunda yatan bir köpek geldiğimi görüp kalktı ve yaya tarafına geçip yattı :D... Biliyorum bisiklet yolunda yatıyoruz eşşeklik yapmayalım kalkıp diğer tarafa yatayımı akıl edemedi ama en azından ona zarar verebileceğimi düşünüp oradan kalktı...Darısı 2 ayaklı köpeklerin başına diyorummm :D:D:D

Hayırlı geceler arkadaşlar :D

@arda taşan

Ben sana cm konusundaki fikirlerimi söylemiştim zaten:)20 gün oldu neredeyse ayağım pedala değmedi, bu hafta da yokum ama önümüzdeki haftadan itibaren normale döner katılırım aranıza:) artık kış moduna girdi istanbul, sahil bomboş olur geceleri, yola bile çıkmaya gerek kalmayabilir:D

@binRR

Gerçekten inbsanlar kış moduna bağladılar kendilerini ama dün ciddi boyutlu terledim gece dönerken.Hawa gerçekten çok güzeldi.Uğurmumcudan kartala inerken 70km gibi bir hızda bile hiçbir üşüme olmadı.Gerçekten pedallamak için idealdi:)

Neyse abim walla gelde bi düzene gireyim....

• Beğen
Tepkiler: binRR
Haydaaa:D bensiz düzene giremiyormusun:D ne alakası var yahu:D

Bu akşam gelen var mı?
ben 19:30 gibi caddebostan migrostan kartal yapıp döneceğim.
beklerim.

• Beğen
@Rikoenriko
19:30 bana uymuyor abi işten dönmemiş olurum daha...20:30 gibi olursa eşkil edebilirim.

@Rikoenriko

Eee yani bisikletinle hızlandın tabi:D her akşam çıkarsın artık:D

• Beğen
Tepkiler: Rikoenriko
iyi günler,

ben de bu perşembe katılıp denemek istiyorum ama gidiş temponuz nedir?

ihsan

• Beğen
Geri