Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Zaten tam Bostancı'ya geldik o esnada oldu. Bisiklet yolunda veya hemen yanında yürüyen insanların çok yakınından yüksek hızla geçmek oldukça riskli. O yüzden bu insanları gördüğümüzde yavaşlamak ve en az 1.5/2 metre mesafe bırakmak kaza riskini de azaltacaktır.

Bu arada bisiklet jantları arasına basketbol, futbol topları atan çocuklar türemeye başladı. Onlara da dikkat etmek lazım.

Scudo
@neutralife

Kaynarca'da da 8-9 yaşında bir çocuk kenardan "Tekerlerin dönüyor" diye bağırdı. Maşallah toplumumuz bisiklete gösterdiği engin hoşgörüyü yeni nesile de aşılamasını başarmış.

• Beğen
Tepkiler: binRR
@robinthegreen

Toplumca dünyanın en yüzeysel insanları olmak yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

@robinthegreen

Tanımlaman ve tespitin süper kaptan:)

@arda taşan

Çok geçmiş olsun. Sahildeki en tehlikeli bölge bence Maltepe. Özellikle çocuk oyun parklarının olduğu yerler. İyiki çarptığınız bir çocuk değildi. Zira olay çok daha kötü sonuçlar doğurabilirdi.
Sanırım Çarkıfelek'e konuk olup şaklabanlıklar yapmadan yada Posta gazetesinde 3.sayfa haberi olmadan bu kitlenin dikkatini çekemeyeceğiz. Yani bisiklet ve bisiklet yolu kültürünü aşılamak için onların dilinden anlayan mecraları kullanmak gerek. Çünkü bazılarına göre "ne bisiklet yolu mu?? Bana her yol Paris" gibi geliyor :)

Teşekkürler arkadaşlar..

Sinan 18/20 km civarı gidiyordum yakında değildik ama kenardan birisi adama doğru hamle yapınca dönüp bisiklet yoluna koştu.Okadar ani dönüp koştu ki fren fırsatı bile bulamadım..Neyseki ucuz atlattık :(

• Beğen
Tepkiler: Sinan Yorulmaz
@arda taşan

Tamamen şanssızlık. Gerçi çarptığın adamın tipine ve üslubuna bakınca ne olduğu açıkca anlaşılıyordu da neyse :)

@Alper Bilikser

Nerelerdesin sen, bir rapor et bakalım:D::D

Millet ben yarın yine yol bisikleti ekibine katılacağım, gelmek isteyen olursa beklerim. Gerçi bir klasik olarak işlerim biraz sıkışık, Kaynarca veya Sabiha Gökçen'den dönmem gerekebilir :) Bakacağız artık.

@robinthegreen

Tur pazar günü değilmiydi ulaş?

@robinthegreen

Yarin misafirlerim var ,ama pazar tura katilmak istiyorum....Ulas-Arda ve Ertan sizi bekliyorum.....

@binRR

Ulas pazarlari calisiyor...Ama bu pazar gelirse seviniriz....

@Sarpedon

Bu arada rublelerden hala haber yok:D çekersin artık beni o iki yokuşta:D

@robinthegreen

Senin isler Domi-klasik ..................:10: :10:

@Sarpedon

Abi ben bugün çıktım ama akşam bir arkadaşın düğününe gideceğiz, artı yasrın sabahtan işe oturmam gerekiyor. o yüzden yarın çıkmam pek mümkün görünmüyor... Başka sefer artık. Size iyi pedallar :)

@Sarpedon

Nooldu abi, katılabildiniz mi, nasıldı?

Geri