Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@robinthegreen

Ben uyuyakaldım:) birz geç gittim, arda, selçuk abi, b,rde ismini bilmiyorum bir bey daha vardı, biz biraz geç çıktık, pendiğe gelirken atilla bisikletin gençlerden oluşan gurubunu yakaladık, biraz onlarla gittik, sonra selçuk abiyle ben biraz hızlanıp çıktık gişelerin oradaki sapağa, çok sıcaktı, lodos ta esiyordu bir taraftan, ilk benzincide ikmal yapıp avşara geri döndük, kahvaltı geyik derken saat 15:30 da geri döndük:D keyifli oldu, 11-27 rublem de geldi, büyük aynakolla rahat çıktım sabihayı:D

Scudo
Alper sağolasın...

arkadaşlar kusura bakmayın evde tlefon hatımdaki arızadan dolayı nete giremiyorum.Ama hep buralarda yım haberiniz ola :)

bugün ve yarın çıkamayacağım yiğenim geldiği için :)

Bebişimi seweceğim anlayacağınız.Çarşamba ve perşembe ful dewamm :d

@robinthegreen

Evet Ertanin dedigi gibi oldu .Zaten 4 kisi toplam vardi.Herhalde sicak diye kimse gelmedi..:eek: :rolleyes: :in:

• Beğen
Tepkiler: binRR
bisiklet edindikten sonra ilk perşembe sizlerleyim :) hala 20.30 değil mi? 77 sayfa var da :rolleyes:

Bu gün işe gidemedim, evde tadilat vardı, birazdan bitmek üzere, acaba yine 20:30 caddebostan hareketle pendik filan yapsakmı:D yada kaynarca yada tuzla:D

@binRR

Ben her zamanki gibi yine gelemiyorum ama yap bence abi, meşaleyi yanık tutmak lazım :)

He hee selçuk abi ve arda gelir birazdan:D

iyi gezmeler arkadaşlar , istanbulda olsaydım mutlaka katılmak isterdim , marmara yelken kulübü var bilirsiniz , onun arka tarafında bistro 33 kafe var , zincirli köşk sokak falan ?? istanbula geldiğimde genelde oralarda oluyorum , görüşürüz umarım ...

@MeLiSBuRCu

Bistronun işletmecisi arkadaşım olur, ayda 1 yada 2 kez mutlaka giderim, yazın kahvaltıda süperdir:D geldiğinizde buyrun bekleriz:)

Hiç merak etme kaptan:D tur emin ellerde:D çay kısmını biliyorsun zaten:D

Selçuk abi, ben ve arda, bu akşam kumcuların oradan çamura girmeden geri döndük:D çaylar tostlar geyik derken şimdi gelebildim eve:D

Her zamanki gibi keyifli bir turdu.Tempolu gidip Ertan abi ve Selçuk abiye tur boyunca ayak uydurabilmiş olmamda beni çok mutlu etti.Gelişim sürecek :)

Teşekkürler abilerim

• Beğen
Tepkiler: binRR
@arda taşan

Eee pedal, ayakkabı ve forma farkı :D:D

@binRR

Ewet abi pedal ve ayakkabının sanırım çok etkisi oldu.Sadece lastiklerim kaldı onlarıda maraton yapınca canawar olacak :)

Bu arada dün söylemeyi unuttum, lastikler yokmuş, cumartesi gelecek dedi zafer;)

@arda taşan

Oo güle güle kullan. Pedal derken, SPD'ye mi geçtin?

Geri