Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@robinthegreen

Tama Ertan abi cumartesi uğrar bakarız.

Evet ulaş SPD'ye geçiş yaptım sonunda.Epeyde faydasını gördüm walla..Lastikleri incelteceğim şimdi lastikleri bekliyorum :)

Scudo
@arda taşan

Çok iyi olmuş cidden. Onları da aldın mı artık kim tutar seni :)

@binRR

oo süper :D akraba da çıkarız biz şimdi , bi kahve ısmarlarsın artık , dedemin dedesine kadar konuşuruz :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: binRR
@MeLiSBuRCu

Kahve senin köpeen olsun:D ne dedesi yahu biz Atatürkçüyüz daima ileri bakarız:D

@robinthegreen

Sen, ben, selçuk abi:D:D tutarız her türlü:D

@binRR

Atatürk'ü ve Atatürkçülüğü unutmamışsın ama :p

tabiki hep ileri daima ileri , geçmişi unutmadan :)...

@MeLiSBuRCu

Neden unutayımki, hayat görüşüm o benim:)

@MeLiSBuRCu

Sende çok çabuk pes ettin:D daha ağzımı açmadım:D

@binRR

pes etmiyorum , bir lafın diğer bir lafınla bayağı bi alakasız olduğu için cevap vermiyorum :p
ustalar çok mu ses yapıyo , kafanı toplayamıyor musun nedir :D

Tutmayan birşey yok, ne dediysem arkasındayım;) dinamik Ip kullanıyorum ondan olabilir belki:D

geçmişi bırak geleceğe bak diyorsun , atatürk diyorsun , ee atatürk geçmişte kaldı neden ileri bakmıyorsun diyorum , onu kendime örnek alıyorum diyorsun ... bunun neresinde tutarlılık :D

@MeLiSBuRCu

Yay ya:) illa bir kıvraklık yapacaksın:D Atatürk geçmişte filan kalmadı, hala oldukça güncel, hatta ortam böyle oldukça dahada güncel olacak kanaatindeyim:)
Ama senaryo tarafın kuvvetli:D kurgu güzel:D devam:D

@MeLiSBuRCu

Ayımı bediyorum:D yapmam öyle şey:D

Bu akşam papaz efendiyi ziyarete gelen varmı arkadaşlar:D Selçuk abi, arda, tuluyhan ve ben saat 20:45 de bostancı adalar iskelesinde buluşuyoruz, büyük adanın etrafında bir tur attıktan sonra ben tuluyhan aya yorgiye çıkalım diyoruz:) son vapur yada motorlada döneriz;) gelen olursa bekleriz:)

Biz Selçuk abiyle iskeleye gidiyoruz:D

@binRR

Aya yorgi tirmanışı bizi cortlattı..Bir banka yayıldım :in: ,baktımki Ertan yanımda biraz nefes yarıştırdık..Yorgi ye selam edip döndük...

• Beğen
Tepkiler: binRR
Geri