Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@robinthegreen

bence cok iyi olur...Sabah boş trafiksiz yolda bogaz keyfi alıp dönüşte icerden doneriz... :vroam:

Scudo
@arda taşan

Arkadaşlar bende çok teşekkür ederim.. gezinin yanında sizin gibi değerli arkadaşlarla tanışmakta çok güzeldi.... ayrıca limonlu dondurmaya , bebekte girdiğim denize, Çinlilerle çekilen resime birde iskeledeki biletçiye 10 üzerinden 10 veriyorum:):)

Evet arkadaşlar bugün gelen warmı bakalımm.Ben çıkmaya çalışacağım.Takılan olursa güzel olur.Selçuk abi bekliyorum ;)

@arda taşan

Ya haftaiçleri hep kargalar kahvaltı ederken çıkıyorum ben, gruptan cumartesi sabahları hariç benle şöyle 6-6:30'da çıkıp pendik-kaynarca yapmak isteyen kimse çıkmadı, teessüf ederim :)
Bu gidişle bir de haftaiçi sabah antrenman grubu kuracağım valla :)

@robinthegreen

sen bizi öldürcen miiii, çıldırtcaaaan mı :eek: :D

@robinthegreen

saat 7 gibi ewden çıkıyorum.Gece 4 gibi başlayan tur yapsan bile ben zor yetişirim üzgünüm ulaş :)

@arda taşan

Sağlık olsun.
Peki işe bisikletle gitmeyi düşündün mü? :)
(Tabii duş kabinleri yoksa biraz sakıncalı olabilir) :)

@Rikoenriko

Birol Hakli bu hafta cumartesi program yapalim..Buyuk ihtimalle erteledigim dogum gunu pazar ailece kutlayacaz...:eek:

Arkadaşlar bu cumartesi günü hep beraber çıkmayı çok isterdim ama eski bir arkadaşımın düğününe davetliyim, o yüzden tüm günü kapsayan bir organizasyon tertip etmem pek olası görünmüyor. Ama sonraki cumartesi çok büyük bir aksilik olmazsa kesin çıkarız.

Denizli derken, denizliyemi gidelim diyorsunuz:D:D

Burası biraz fazla sessizleşti son 30 saattir. bozmak lazım :)
Yarın akşam gelenler?

Ben tabiki, muhtemelen durukan da;)

Günaydın arkadaşlar...
Başlığı şöyle bir tazelemek istedim :)

Her perşembe akşamı Caddebostan Migros'un arkasındaki bisiklet yolunun başında buluşarak 20:30 hareketle orta-yüksek tempoda (30-35 km/s) Pendiğe veya Kaynarcaya kadar gidiyor, dönüşte Dragos'taki Avşar Kafe'de çaylarımızı içip sohbet ettikten sonra evlere dağılıyoruz.

Not:Tempoya ayak uyduramayan arkadaşlar kartaldan dönüp veya direkt Avşar kafeye geçip oturup çaylarını hüpürdetebilirler :D

Bu güzel tura katılmak isteyen herkesi bekleriz....
İyi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
ben bugün turu unuttum işede dolmuşla geldim bisikletle gelmedim eğer akşam işim olmazsa eve gidip hemen çıkıp gelicem ;)

Ben ağustosun 2. haftasına kadar kapalıyım.
size iyi eğlenceler.
dikkatli olun.

• Beğen
Tepkiler: binRR
Geri