Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
kendi yazma hakkımı kullanarak Selçuk abiyi sormadan ekliyorum :)

1-Ulaş
2-Ertan
3-Arda
4-kadir
5-Selçuk

@arda taşan

Bizim Durukan a niye üvey evlat muamelesi yapıyorsunuz yahu:D:D

@binRR
Haklısın walla abi :)

1-Ulaş
2-Ertan
3-Arda
4-kadir
5-Selçuk
6-Durukan
7-Kim acaba

• Beğen
Tepkiler: binRR
7- Gürsel olabilir, gelebilirim dedi ama akşam uğrar bakarım;)

1-Ulaş
2-Ertan
3-Arda
4-kadir
5-Selçuk
6-Durukan
7-Gürsel (olabilir-Binrr Kontrol edecek) :D

arkadaşlar merhaba dün akşamki grubu yolda yakalayadım ve benim gibi bir kaç kişi daha vardı temponuz çok yüksek geldi bende kartal dan dönmek zorunda kaldım, fakat sizin AVŞAR cafe yi yolda göremedim bana yerini tarif edermisiniz sahil şeridinde o isimle cafe bulunmamakta
saygılar

Arkadaşlar güzel bir turdu.Katılım çok güzeldi.Bostancıdaki arkadaş birde önüme zıplamasaydı daha iyi olacaktı ama kısmet.
Dün gece öğrenmiş oldukki

yaklaşık 20km civarı bir hızla birisine çarparsak çarptığımız kişinin bacağı kırılabiliyor.(Emin değilim ama çok çabuk ve fazla şişti adamın bacağı)

Arkadaş sanırım bir daha bisiklet yoluna çıkarken etrafına bakar.

Sinanla diyorduk birine çarparsak kötü olacak die ..gerçekten kötü bir çarpışmaydı.Eldiven olmasaydı ellerim komple gidecekti.Sol dizim ve sol dirseğimde ağrılar var.

şükür bu kadarla atlattık.

Neyse katılan herkese teşekkürler Haftaya gene bekleriz ;)

kadir abi maltepede piknikçilerin bankları var bol miktarda onu geçtikten sonraki cafe avşar cafe ;)

arda geçmiş olsun, samet kardeşim bahsettiğin çevrede 2 tane cafe var birinin adı "palmiye" diğeri" kete" özellikle baktım avşar yazısı yok

@kadir tekiner

Hocam dragossla maltepe arasında.
Dragos tarafından maltepeye doğru caddeden giderken solda ünlüer et war kırmızı tabelalı farkedersiniz..Ünlüeri geçince ilk ışıklardan karşıya geçin.Tekrar dragosa doğru biiklet yolundan giderken ilk kafe...

Ben böle anlatabildim sanırım ertan abi benim bu anlatımımı daha güzel hale getirecektir :D:D:D

@kadir tekiner

Sağolasın kadir abi..
palmiye-kete-yakamoz-avşar die sıralılar yalnış hatırlamıyorsam kadir abi....

Umarım olmaz samet:(

@arda taşan

Büyük geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın yine nispeten.
Sahil bisiklet yolu geceleri çok sakat ya, bisiklet yoluna giren çocuklar-insanlar bir yandan, bakmadan süren bisikletliler bir yandan, sürekli diken üzerinde gidiyoruz. Araç yolundan gitmek daha güvenli oluyor resmen.
Şu sonbahar gelse de ortalık yine bize kalsa.

@arda taşan
Arda çok geçmiş olsun:( hiç haberimiz yok:(

Geri