Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@robinthegreen

Teşekkür ederim kaptan:D

Scudo
@Rikoenriko

sağolasın Birol baba:D evlatlarla torunlarlada kutlarız inşallah:D

• Beğen
Tepkiler: Rikoenriko
@arda taşan
Teşekkür ederim canım benim:) temennilerine yürekten katılıyorum:D iyiki varsınız hepiniz:)

Aksam 20:30 da gelen olursa Kartal turu yapariz. Yarin icin ufak isinma turu olur..:D ,Ümraniyeden gelecek arladaşlarlada buluşabiliriz..:eek:

@binRR

Pazar turlari icin boyle bir program yapıyorum....Yengeç kardeşim:p

birazdan çıkıyorum, yetişirsem 20:30da görüşürüz :)

@Sarpedon

Abi tura gelemeyeceğim ama avşara uğrayacağım.
ayrıca tüm ekibin genel özelliklerine uygun süper tanımlamalar yapmışsın teşekkür

heheheh... yolda ben koptum tahmin ettiğim gibi... tempo bana göre fazla geldi... ama güzel oldu ya... 15km/h ortalamayla 36km sürmüşüm toplam, diğer ekip daha ortalıkta olmadığına göre baya bi takıldılar :))

Biz bu gece 2 genc kardesimle Dragos yaptik donuste Avsar da cay molasi verdik,sagolsun Arda da geldi.Gencler gitti biz arda ile :ci: :ci: :ci: :in: muhabbete devam ettik

@Sarpedon

Evet abi, ama yatalımda uyuyalım biraz::D:D

arkaraşlar hepinize selamlar. aranıza yeni katıldım ve bostancı sahil yolunda yalnız başıma pedallamaktan bıktığım için organizasyonunuza dahil olmak istedim. acaba perşemba akşamları kartal gezileriniz halen geçerlimidir. değilse programınız nedir? bildirirseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: binRR
@dragonball

Her perşembe 20:30 Cadde bostan Migros önünden hareket ediyoruz.Gezimiz tüm arkadaslara açiktir.Kartal veya Pendik ten bazende Kaynarca dan dönüp Avsar Cafede oturuyoruz..sonra evlere dağıliıoruz...Turu bir miktar performansli gerçekleştiriyoruz....:)

@Sarpedon
Arkadaşlar ben yeni uyandığım için bugüne katılamadım.Birazdan hazırlanıp avşara pedallayacağım. Abi bıu arada bir miktarr performansı kelimelerine takıldım.30/35km bence iyi bir performans :)

Bu arada Birolabi sayesinde dün yaptığımız tur tek kelimeyle mükemmeldi.Tam bir boğaz turu oldu.27 yaşına geldim ama boğazı böyle keyifli ilk defa dolaştım.

Gelen arkadaşlar ; Kemal abi ,Ali atay,Turgut,birol abi ve ben :)

Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim.
Birol abi sana ayrıca teşekür ederim güzek organizasyondan dolayı.
Ama denizli bir tur istiyorum ben gidip buloşbuloş yüzelim .....

Neyse ben hazırlanayım.Görüşmek üzere byee

@Rikoenriko

Ya ben de öyle bir tur yapmamız gerektiğinde hemfikirim ama hem öğleden sonra dönüşte boğaz trafiğine maruz kalıp duman altı olmak istemiyorum. Gidişi denizden, dönüşü içeriden daha sakin yollardan bir rota çizebilir miyiz acaba?

Geri