Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Rikoenriko

Arnavutköyü çıkarken öyle demiyordun ama:D:D geliyormusun bu akşam:)
Edit: birde rumeli kavağını:D

Scudo
@Rikoenriko

İhtimaller denizinde:D gel gel bizde özledik;) olmadı avşara uğramaz direk ev yaparsın;)

bugün sizinle gelmek istiyordum bisikleti aldım fakat kadıköyden caddebostana ordan ethemefendiye.. hal kalmadı malesef. umuyorum haftaya..

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Yunus Tabakoğlu

Her zaman bekleriz:)

@Rikoenriko

Biz seni hep özlüyoruz.gel bu gece................:in:

@Rikoenriko

Arkadasimizı ozledik birde gece adaya hic gitmedimdi..Ertan sagolsun beni kirmadi...:in:

• Beğen
Tepkiler: binRR
yok valla şaka değil aşağı yukarı 1 yıldır bisiklete binmiyodum 7 gibi eve geldim. minibüs yoluna çıkana kadar iyiydi fakat sahrayıceditin yokuşlarında anladım ki ı-ıh

@Yunus Tabakoğlu

Düzenli (haftada en az 2-3 kere) şöyle uzuncana tura çıkarsan vız gelir tırıs gider o yokuşlar. hatta yokuş demezsin bile :)

bu akşam temposu yüksek bi tur oldu yine kartalda szden ayrıldıktan sonra sahilde yunus tarafında burak abiyle bi abiyi gördüm scott ve giant olan abiler :) lastiği patlamış burak abinin onlara yardım ettim hallettik tekeri taktık tekrar indi 2 deli kdaha varmış iç lastikde 3 yer yamadık sonra inmedi düzeldi onlar yoluna ben yoluma devam ettik. :)

@Sarpedon

Seni nasıl kırabilirim abi:) ayrıca bende çok keyif aldım;)

@samet_özdemir

Evet ya, cam lastiğin içinde kalmış her taktığınızda yeniden patlatmış:( çok teşekkür ederiz samet, telefonlarımız yoktu birbirimizde haberleşemedikte:(

ne demek abi hallettik sonunda en azından daha büyük kapanmayacak bi delik yoktu ortada :) bende korka korka bindim dün iç lastik yama seti almamıştım yanıma :) bende birol abinin numarası vardıda aklıma gelmedi lastikle uğraşırken :S

@samet_özdemir

sabah erkenden kartaldan pendiğe giderken dikkatli olmak lazım bu pazar yolumuz ordan olacak mecburen yoldan gideceğiz sağ tarafta vukuatlar çok olabilir cumartesinden kalma kırılmış soda şişeleri efes pilsen şişeleri
malum akşamcılar yapıyor bunu belediyenin arabası ne kadar temizlese cam kırıkları kalıyor

@Kudret Kurtcebe

Bazı yerler hiç temizlenmiyor kudret abi:( o kadar uzağa gitmeye gerek yok, bostancıda da bir haftadır temizlenmeyen cam kırıkları var:(

Dün akşam yanımızda fotoğraf makinesi olmamasına çok üzüldüm doğrusu, aramızda çok özel biblo gibi:D bisikletler vardı, çekemedik:)

@binRR

bazen ras geliyordum bir koca kamyon arkasında süpürge ile hem yıkıyor hem temizliyor yolun sağını o kamyon çalışmıyor herhalde sabahın köründe saat 05.30 da bostancıdan tuzlaya kadar temizlemeleri gerekir her gün de belediye uyuyor
bu görev ana yol olduğu için büyük şehire ait bir de bu belediyeler arasında hizipleşmeler var kadıköy chp büyük şehir akp ortada kalan benim bu iki partiyede oy vermeyenler bizler milyonlarız geçen seçimde 8 milyon kişi oy vermedi ne akp ne chp ile bir yere varılmaz
ayrıca yerel yönetimler siyasa üstüdür norveçte belediyeler falanca partinin değil özel sektör yapıyor yerel yönetimleri biz millet olarak uyumaya devam edelim
bir şey olmaz burda

Abi biliyorsun pendikten arkadaşlar bisiklet yolu çizgisi ve işaretleri için maltepe belediyesinden boya ve kalıp verin bize biz yapalım bile dediler, küçükyalıdan sonra neresi bisiklet yolu neresi değil belli bile değil. Ama kimsenin umurunda da değil zaten, herkez küpü doldurma peşinde:)

Geri