Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Sarpedon

arkadaşlar saat 7 gibi toplantıdan çıkınca yetişemedim tura.Artık başka bir ayıyogi turunda buluşuruzz. :)

Ertan abi burayı kasıp kawurnuşsun :D
Ortada bir a"T"enalık durumu war yeter bence zorlama arkadaşı :p

Scudo
@arda taşan

Vaayy meydan okumaca he:D:D

@arda taşan

Kimseyi zorladığım filan yok yahu, geyik yapıyoruz:D

@Sarpedon

Demekki neymiş:D 500m lik dik yokuş ta başından ayağa kalkıp öyle çok afedersiniz höküz gibi çıkılmazmış:D:D

Ama çok eğlendik be abi:D ben keyif aldım şahsen:D

@arda taşan

Vallaha süper olur:D

@arda taşan

Sonbaharda bir cumartesi sabahı erkenden gidilebilir bak.

@binRR

geçen pazar şile rampalarında 10 kiloya düşen karbonu denedim şu bi gerçekki hiç yorulmadım tabi bunun yanında tam beş yıldır kesintisiz bisiklete binmem de etkili olmakta bisiklet nankör bir spordur bir iki ay bırakırsanız kaslarınız peynire döner kışın en soğuk havalarda hafta içinden bisiklete bindim tabi herkes benim gibi emekli olamaz benim işim bisiklete binmek
evet aya yorgide teknik ayağa kalkarak çıkma tekniğide olabilir ama kompenantları eğersiniz yani ayna kolun dişlilerini
bir arkadaşım vardı ayna kolu çok hafifti benimle kılıçkayaya geldi ayna koluna baktım bir kaçı yenmişti sordum bu ne diye kudret ağbi dedi amma göz varmış sende ,hiç dikkat etmedim dedi 3 haftalıkmış ayna kol bunu nasıl yaptım dedim kartepe rampalarında ayakta çıkmış tam 18 km tabi ayna kol güm
hafif kompenantlar çabuk gider rampalarda
ama hep oturarak çıktığım için bu da yorucu olmakta yalnız nefes alıp verdiğim için yorulmayı kesilmeyi en aza indiriyorum düz yoldan hariç en fazla 5 yıldır rampa çalıştığım için bunun faydalarını görüyorum evet her işin başı antraman ve çalışmak
aya yorgide eğlenilir ama acıda çekilir

@Kudret Kurtcebe

Aynen öyle abi:) ben daha önce hiç o kadar dik bir eğim tırmanmaıştım, iyikide denememişim zira bu konuda çok bilgi eksikliğim olduğunu gördüm, ama denemeden de öğrenilmiyor bu meret:D şimdi bir daha çıksam süre birazcık uzar ama çok daha rahat çıkarım:)
Benim komponentler o kadar zarif değil, özellikle seçmiştim zaten, sram X7 truvativ firex ayna kol, takoz gibiler maşallah:D 26-32 oranla aşşağıdan hiç sıkmadan rahat rahat çıkılabilir aslında, ben ilk hafif düzlüğe kadar ayakta çıktım daha yüksek viteste o yordu beni;)

@MeLiSBuRCu

Oradan takılmak kolay:D geldiğinde bir aya yorgi de seninle yapalım:D bakalım antrenmanlar faydalı oluyormu:D

@robinthegreen

senin işler bırakmaz yakamızı ulaş.olmazsa bir perşembe avşarın yerine ayıyogi yaparız

@binRR

görüşürüz bakalım :rolleyes: torkum yüksek , değil aya yorgi , aya bile çıkarım ...

@MeLiSBuRCu

Tamam ısırgan otu:D görecis bakalım:D

yorarım seni ama :rolleyes: el sallarsın arkamdan ...

@arda taşan

kendini bana rakip düşünecek kadar iddialısı yani , güzel :D

@binRR

şimdi en küçüğe alarak yavaş bir tempo ile ağır ağır çıkıyorum yalnız nefes alıp vermeyi asla unutmuyorum bu çok önemli kalp ritmini ayarlamak lazım aksi takdirde son 100 metre kala kesilmek cabası birde asla konuşmamak lazım rampa çıkarken gerek yok haybeye enerji kaybı
artı evet yüksek vites hata en küçük yaprak 27 inci viteste yani en son dişli anca alınır yarış bisikletinde iki yaprak olduğu için iş daha zor artı teker 28
işte onun için yarış kullananlar ayakta çıkarlar artı spd şart basarak çıkmak güç kaybıdır
bir de aya yorgi arnavut kaldırım iş daha zor düz yol olsa daha az yorulur insan

Arkadaşlar, kulvar değiştirmişsiniz yahuu ne güzel düz yolda tıkır tırkır gidiyorduk düz lükte :p bana rampa dedinmi bisikletten soğuyorum arkadaş imanım gevriyor. 2-3 kez yorgi rampalarını çıkmışlığım var çıktığımda kilisede mum yaktım allahım bida beni böle yollarla karşılaştırma diye :D :D :eek: :eek: :eek:

Geri