Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@sertaç demiröz

Akşam sağanak yağış bastırmazsa olur. Maltepe'de kask bulabileceğiniz bisiklet dükkanlarını bilmiyorum, Maltepe grubu başlığında sorabilirsiniz.

Scudo
@Nicotine34

Saygıdeğer Erkan Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda pedallamaya başlarsın.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@gürkan doğanay

Gürkan'cım aramızda grubumuzun adını istersek full contacs da koyalım.Zaten dışardan bu gözle bakan ,yollarda istemedende muhatab olduğumuz bir potansiyel var.Ama forma üzerine bu yazıyı almayalım sonra kask yerine huni takmamızda gerekebilir.Buda bisikletçi imajına zarar verebilir.:D :D

@Ulaş Apak

tşk ederim ulaş abi bugün tedarik ettim yarın için sizden biir irtibat numarası alabilir miyim

@Nicotine34

Geçmiş olsun Erkan Abi. Pazar günü yaptığın yorucu turun hemen ertesinde bir tur yapınca vücudun isyan etmiş bu yorgunluğa sanırım. Bana "Beni bu güzel havalar mahvetti" diyen ve Ankara'da düştüğü belediye çukurunun (çukurda ölmedi) kurbanı olan şairimizi hatırlattın bu yazınla.

Bu arada bugün danışmanım Nihat Hoca'yla görüştüm ve olası tez konusu sayısı bayağı azaldı. Olası tez konum takımlarla (spor takımları değil) ilgili olacak. Şimdi Academy of Management Journal'da 2005-2011 arası takımlarla ilgili makaleleri derleyip, orada kullanılan ölçekleri bulacağım ve onları referanslarını belirterek (ilk bulduklarım için de söz konusu) daha önce Journal of Management dergisinde takımlarla ilgili makalalerde kullanılan ölçeklerle birleştireceğim ve onları Türkçe'ye çevirip tezde kullanabileceğim olası model değişkenleri haline getireceğim. Allah bana kolaylık versin. Amin !

Not: Yarın hava güzel olursa kısa bir tur atmayı planlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Erkan kardeşim çok geçmiş olsun, iyi dinlen canavar gibi dön ama baktın bisiklet kullanmayı canın çekmiyor ben senin yerine meşgul ederim trek'i :) tekrar geçmiş olsun kardeşim en kısa sürede sağlıkla görüşnek üzere.

@Cem Şentin

cem, bu takımlar herhalde futbol takımları ayrıca bisiklet takımları hakkında makaleler olsa idi bizde yararlanırdık dünyadaki proların beslenme şekilleri hakkında ve nasıl yarışlara hazırlandıkları yol kategorisinde olsun dağ bisiklet yarışlarında olsun beslenmeden tutta antreman anlayışlarına kadar gerçi ben de internetten araştırma yapmaktayım ayrıca 50 yaş ve üstünün durum vaziyetleri antreman açısından ,doktora gittim sadece benim ne yemem gerektiğini söyledi ama bisiklet antremanları hakkında bilgili değildi.....
kalpte hafif bir sızı oldu göktürk sonrası antremanda buda şunu gösterdi ..spor yapacağız diye kalp ritmini bozarsak bu benim için iyi olmaz,,,,, 30 tempoların üstü benim için artık hayal oldu malesef ,önce sağlık, spor yapacağız diye sağlığımızı hiçe sayamayız.......cahillik yapmış olurum ....

yazın gelmesiyle grubumuz alt sıralara doğru düşmüş

up up up up up !

:D

kesinlikle katılıyorum, genel bir durgunuk var. Akşama çıkış durumu yine hava durumuna göre ilerleriz sanırm. 19:00-19:30 gibi hava kendini gösterir...
bu arada vites/aktarıcı ayarları ile ilgili , basit anlatım içeren bir video veya link var mı? Benim ön aktarıcı , zinciri üst dişliye tam çıkaramadığı için biraz sürtme yapıyor.

@Hüseyin Odabaşı

Ben genelde bu sitelerden faydalanıyorum.. Gavurca ama sorun olacağını sanmıyorum.. Akşam katılırsam ki en azından CBostan'a geleceğim (bizim akraba-ı taallukat ile binme ihtimalim var) ben de bir göz atabilirim.

Selam.

1) (link)

2) (link)

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi, olası tez konumdaki takımlar ne futbol, ne de bisiklet takımları. Onlar spor takımlarına giriyor. Benim bahsettiğim takımlar işletmelerde olanları. Onlarla ilgili geçmişten beri bayağı araştırma yapıldı ve son 5 yılda takımla ilgili çalışmalar artmış durumda. Ben de onlarla ilgili kullanılmış ölçekleri bulup Türkçe'ye çevireceğim. Son olarak ta hocamla bir daha görüşüp kullanılacak değişkenleri belirleyip tezde ispatlamaya çalışacağım modeli kuracağız. En erken haftaya tez konum belli olur. Bu arada bisiklet konusundak tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

@Sarp ÖZTÜRK

Ohoo Sarp bi haftada ne oldu sana böyle ya :)

Geri