Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Ulaş Apak

Selam Ulaş,
Bu rotada ciddi irtifa var gibi geliyor bana, 5 saatden önce bitmez gibi.
Saat 2 de başlamak geç olmazmı?

Scudo
@Mustafa İçdağ

Abi işten çıkacak arkadaş var, pazar gününü de ben çok tercih etmiyorum (en azından iki hafta üst üste). Hava kararmadan Kaynarca'ya indikten sonra mesele yok, alışığız zaten sahil yoluna.

yarın hava yağmurlu iki saat yerler ıslak olacak kayma tehlikesi......

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/12_int.jpg
A couple of showers in the morning; otherwise, low clouds and cooler

High Temperature
11°C

RealFeel®
9°C

Winds
NNE 16

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
10%

Amount of Precipitation
0.25

Amount of Rain
0.25

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
2 Hours

Hours of Rain
2 Hours

ulas , verdigin link 159 km lik bir rota , hata olabilir mi?
bi de yarin yagis da olabilir ve malum 4 saatlik bir rota icin yagissiz bir hava yakalamaliyiz. yarin 13:00-13:30 gibi durum netlesir sanirim.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa İçdağ
@Hüseyin Odabaşı

O linkteki tur toplamda 159 km'lik, ama ben Bostancı-Ovacık arası kısmını diyorum. Hesapladım 50 km civarı ediyor.
Yağış sabah olacak gibi görünüyor, öğlene netleşir evet.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
Saat 15:30 gibi çıkıp Pendik-Caddebostan-Pendik yapayım diyorum.
Çıkan olrsa haberleşelim.

@Hüseyin Odabaşı

Ya benim işler yine iyice sıkıştı, yarın fazla zamanım olmayacak gibi görünüyor maalesef. Sabah yerler kuru olursa yol grubuyla çıkıp fazla oyalanmadan döneceğim galiba. Zira biz molaları da ekleyince dün yazdığım rotayı 5 saatten önce bitiremeyiz gibi görünüyor.

@Ulaş Apak

Vazgeçtiğiniz o rota geçen hafta gittiğinizden daha zorlu. Çünkü sizi en çok Mudarlı-Darlık ve Kömürlük-Ömerli arasındaki etaplar zorlardı. Ayrıca Darlık Barajı civarındaki yollar stabilize ve bu havada kayganlaşmış, yer yer de çamurlaşmıştır.

Planladığım gibi saat 15:30'da Pendik'ten çıktım, Caddebostan'a gittim, 15 dk soluklanıp geri döndüm. Caddebostan'da Sarp'a da rastladım, yaya olarak, güzel bir tesadüf oldu. :) 17:30'da Pendik'e döndüm, o anda sağnak başladı, ucuz atlattım. :)
Bu antremanları yaparak tekrar form tutmaya çalışıyorum.
Herkese mutlu pazarlar, sanırım Pazartesi görüşürüz...

Geri