Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Selçuk Uygun

Güzel bir tur yapmışsınız. Bu arada fotoğraftakilerden Ulaş, Ahmet Abi ve Alp Abi dışındakiler kendilerini tanıtsa sevinirim. Çünkü diğer arkadaşları tanıyamadım. Bir sorum olacak Şekerpınar'dan F1'e çıkarken Balçık'ın az gerisinde eski İstanbul yolu'na (Sarıgazi'den başlayıp Sultanbeyli, Tepeören üzerinden İzmit'e giden yol) bağlanan yoldan mı geçtiniz ?

@Ulaş Apak

allah gözünüzü doyursun diyorum. Ben perşembe ye ancak toparlarım.
ersoy'un da rüzgardan bir alacağı var sanırım , bugün akşam onunla hesaplaşacakır.

Sabiha inişi bir anektod ;

> Alp : Ersoy , hadi çevirrrrrr
> Ersoy : Abi çeviriyorum ama gitmiyor yawww...(Rsy'dan ilk defa duyulmuş bir cümle)
> Alp : Çevirrrrrrr,
> Erkan : yeter beeeee
> Hüseyin : Bu arada ben de bu inişin ardından düz yol + traifkle geçecek 25-30 km'yi acı içerisinde düşünüyordum...

@Hüseyin Odabaşı

yağmur çamur kar kış soğuk dik rampalar bunlar gözle görülür elle tutulur etkenler insanın moralini fazla bozmuyor ama rüzgardan gidemeyince insanın canı fena sıkılıyor noluyoruz yaa diyosun ister istemez :D :D :D

@Ulaş Apak

Kafa kaadı eskiyor galiba.. :(

Daha önce hiç yaşamadığım bir sorun oldu bu.. Giderken rampalar, dönerken rüzgar nedeni ile sanırım sürekli zorlamak durumunda kaldım pergelleri.. :bayrak:

Her neyse, bir-iki gün dinlenmek ve Perş akşamı antrenmanında duruma bir daha bakarak yola devam edeceğiz bu durumda..

@Selçuk Uygun

Buldum.. :7: Bu gece gelirsem yine iki tekerlekli (öndeki iki ufak tekerleği saymazsak), oturularak sürülen (oturulacak yeri biraz daha büyükçe ve rahat), ancak tekerlekleri iki yanda olan ve elle çevirilen bir zamazingo ile gelirim.. O zaman pergel sorunu yaşamam sanırım..

http://img856.imageshack.us/img856/8201/wheelchair.jpg

Geri