Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Nicotine34

abi makara olayı falan gayet hoş oldu bugun yavaş yavaş terminator kıvamına gelmeye başladık :D

@RSY Ersoy

Olmazmı :(

Raporluyum evde dinleniyorum doktor 3 gün raporlusun dedi ben cumayı da dahil et dedim 4 gün yaptı sağolsun :D

ÜSYE teşhisi konuldu 5 adet serum yedim şu an evde dinleniyorum. Kendimi iyi hissedersem bisiklete çıkarım hava çok güzel :)

Saygılar
Erkan

@RSY Ersoy

Teşekkür ederim sağolasın, ama o gizlice verdiğin mesaj yüzünden değil :D

Saygılar
Erkan

@Hüseyin Odabaşı

Sağolasın Hüseyin,

Yorgunluğunda etkisi var sanırım bundan sonra biraz daha dikkatli olmak lazım :in:

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@Ulaş Apak

Teşekkürler Ulaş,

Haklısın biraz yorduk sanırım bünyeyi, tur sonrasında üşüyorum ondan da olmuş olabilir. Ama şu anda hava ne kadar güzel görünüyor dışarı çıkmamak için zor tutuyorum kendimi :)

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@Nicotine34

Vallahi insanın içi gidiyor, ben de işler başımdan aşkın olmasa atlayıp bir Başıbüyük yapacağım ama sen şeytana uyma dinlen bence, ne olur ne olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
günaydın kaynarca ekibi ...pazar turunun ağırlığı olmuşsa ertesi günde tempo yaptıysanız sakıncalar beraberinde gelir 2 gün dinlenmek lazım eğer pazar ağır tur yaptıysanız ,yalnız sizin program ters pazartesi yerine çarşamba cuma gece sürüşleri daha uygun .......
çünki artık havalar ısınmaya başladı ve sizler dayanamıyacaksınız uzun yollara formulaya pazar günleri gitmek isteyeceksiniz .......2 gün vücut dinlenirse kendine gelir.... ayrıca kilyos etapları zorludur kemer rampasından kilyos rampaları sahil ve tersten kilyos rampasını almak eğim fazladır kokodan hiç bahsetmiyorum zati benle kimse gelmiyor oraya bebek rampasına talipte yok .......

kudret abi haklı pazar günleri baya yoruluyoruz bu yüzden pazartesi katılım az oluyor bünyede de aşırı bir isteksizlik ve yorgunluk oluyor en azından salı günü falan yaparsak daha iyi olur gibi.

belki grubun adı ile çelişecek ama , c.tesi çalışan arkadaşlardan dolayı ve esas turları da Pazar yapmamız sebebi ile ;
3 günlük: Salı-Perş-Pazar veya Salı-Cuma-Pazar turlar yapılabilir.
tabii ki dediğin gibi perş. yüz yüze beraber oturur konuşuruz.
not: perş. akşamı da yağışlı gibi..

@Hüseyin Odabaşı

Halihazırda perşembe günü yağış yüzünden yapamadığımızda Cuma yapıyoruz, ama o gün kimi katılımcıların başka programları olabildiği için sürekli olmasına çok sıcak bakmıyorum şahsen. Ama tabii grubun çoğunluğu öyle isterse cuma yaparız, boynum kıldan ince.
Grubun adı değişir ya, sorun değil. Önemli olan gönüller hoş olsun :)
accuweather yarın için
Mild with increasing clouds; a stray afternoon shower
diyor. Bence çıkılır. Yarın ola hayrola.

Geri