Arkadaşlar, biraz yorucu ama çok eğlenceli bir tur oldu. Ayrıca önümüzdeki haftalardaki diğer uzun turlarımız için büyük fayda sağlayacağından kuşkum yok. Katılan herkese teşekkürler.
Tur verileri için şöyle buyrun:
(link)
Harika eğlenceli bir turdu aşırı yorgun ama çok mutluyum herkese teşekkür ederim kardada oynadık sonunda. Sabihadan yokuş aşağı inerken hiç bu kadar zorlanmamıştım Bu arada biz 10-11 kişi toplam 12 gofret yemişizdir Cem kardeş tek başına 12 gofret yemiş azmine hayranım Bu arada ilk resimlerde benden gelsin
Doğru söylüyosun, özellikle sahilde makara yapabilseydik, daha sonra da grup halinde kalıp az mola verseydik hem en az yarım saat erken dönerdik, hem de daha az yorulurduk.
super ama biraz yorucu bir tur oldu. 55-60 km den 95-100 km ye bir anda cikmak ben de biraz bel ama agirlikli olarak boyun agrisi yapti. ayrica sabiha dan inise biraktigim dinlenme modumda hic bu kadar yorulup pedal cevirmemistim. guzel bir hafta sonu idi. ayaginiza saglik arkadaslar...
Ben iyiyim aslında ama dirseğimin devamlı çıkmasından kaynaklanan yırtılma oluşmuş bu yüzden operasyon gerekecek gibi ama ben pek aceleye getirmek istemiyorum . Köprücük kemiğim de kaynadı gibi , işallah 2 ay sonra sahalara dönerim bende
Saygıdeğer Arkadaşlar Bugünkü tur gerçekten çok güzeldi ve verimliydi. Çok güzel mekanları keşfettik. Özellikle ayakkabı değiştirmem için beni beklediğiniz için çok çok çok teşekkür ederim. Çünkü bu rota spd'siz asla başarılamazdı. Ben tabi her zaman olduğu gibi rotayı önceden incelemediğim için bir çırpıda gidip geleceğiz gibi düşündüğümden neden öğleden sonra çıkmadığımızı merak etmiştim. İcraata geçince anladım. Bununla beraber bundan sonra asla ve asla kahvaltı etmeden yola çıkmayacağım yoksa iyice yorgun oluyorum. Eve gelir gelir gelmez ilk önce kahvaltı anlamında bir şeyler atıştırıp sonra aynen devrilerek dinlenme moduna girdim.
Yarın yani pazartesi günü ben gene size katılamam diye düşünüyorum ama Caddebostan'a gelmeye çalışacağım. Şimdilik hoşçakalın dostçakalın.
Fotograflar cok güzel ..Katilan tüm kardeşlerimi tebrik ederim. Bu arada İlter Bu gece Show tv de Acunun progrsmınds gene iyiidin. Güzel çalıyorsun trompeti vallah..:in: