Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Erkan Abi doğum günün kutlu olsun. Bugün ayrıca babamın doğum günü ve babamın askerliğini yaptığı kentin düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Cem Şentin

Teşekkür ederim :)

12 Mart İsitklal Marşının kabul ediliş tarihidir de ayrıca değil mi :in:
Babanın doğum günü de kutlu olsun.

" Yapılan seçim sonunda, Mehmet Akif'in 20 Şubat 1921'de yazdığı "Kahraman Ordumuza" sungusunu taşıyan şiiri 12 Mart 1921 günü büyük çoğunlukla TBMM'nce İstiklâl Marşı kabul edildi.
"

Saygılar
Erkan

@Nicotine34

abi nice yıllara
ayrıca 12 martta 1967 de Suharto, Endonezya devlet başkanlığı görevini Sukarno'dan devraldı.

@RSY Ersoy

İlahi Ersoy :D

Çok teşekkür ederim :)

Saygılar
Erkan

Doğumgünün kutlu olsun Kardeşim; ayrıca 12 MART ; 12 Mart 1971 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Genelkurmay Başkanı Memduh Tağmaç, Kara Kuvvetleri komutanı Faruk Gürler, Deniz Kuvvetleri komutanı Celal Eyiceoğlu ve Hava Kuvvetleri komutanı Muhsin Batur'un imzasıyla Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay'a bir muhtıra vererek hükûmetin istifaya zorlandığı askeri müdahaledir.

@Alp Aslan

Teşekkür ederim :)
Bakalım bu işin sonu nereye varacak :D

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Red Devil

Sağolasın Sarp çok teşekkürler :)

Saygılar
Erkan

@Ulaş Apak

Çok teşekkürler Ulaş :) en çok tebrik mesajı bu sene aldım :) iyiki varsınız hepinize teşekkürler.

Saygılar
Erkan

nice yıllara erkan abi :). bu hava kaçmaz dedim, bir fenerbahçe yaptım geldim. ahmet abi ile karşılaştık çok iyi oldu, yakında ahmet abi de sahalarda :).

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Ulaş Apak

bebek rampaya adam aranıyor ....
kısa mesafe yapacağım beşiktaş bebek ,etiler ,zincirlikuyu ve beşiktaş...
gelen olursa eyvallah gelmeyen olursa genede eyvallah...

:) :) :) :) :) :) :)

Geri