Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

Scudo
alo alo erkan senin de işin varmı yoksa boşuna gelmeyelim oralara ...

işim yok kudret abi yarın dudulludayım seni bekliyor olacağım

@Erkan Közen

erkan istersen şile -ulupelit 160 km eşdeğer istersen deviririz...ya da dudullu -riva ya da bıçkıdere alternatif çoktur..

sen bilirsin kudret abi ben sana uyarım bıçkıdere de yapabiliriz sabah konuşuruz

kudret abi beni yalnız bıraktınız cmt öğlene kadar çalışıyorum bugün işe bisikletle gidip geldim kaslarım iyi durumda bu pazar boş durmayacağım

abi bisikletten bir kaç parça takviye edebilirsem tutmayın beni görüşmek üzere bekle bizi kartepe

@bahtiyar közen

seni asla yalnız bırakmadık bahtiyar zati sen en eski adamsın erkan gibi ,, bizim dostluğumuz ilelebet ,
senle ,erkan ile azmı pedalladık azmı çalıştık azmı ter döktük..bu pazar hava fena değil ,,,,şimdi önümüzdeki hafta içi ve sonu berbat gözüküyor..ayın 28 i yağış var 5 mayısta güme gitmiş gözüküyor gene yağış...12 mayısa kaydı kartepe ....

@bahtiyar közen

o bisiklet tam kıvamına 28 olunca geldi bisiklet kendine geldi..kartepe illaki olacak 11 .sefer elimizden asla kaçmaz sadece havanın performansı önemli bizim performansta sorun yok zati..birde feribot bizim performansa yetişemiyor malum yatıyor pazar sabahları ido ilk sefer 08.15 de yalovaya pendikten ..saat 07.15 de olsa idi saat 08.00 de yalovada olurduk geçen sefer 39 km yi 1 saat 15 dakikada aldık gebzenin hafif eğimlerini süratli almış idik eskihisara ulaştık ama 45 dakika feribot sürmüş idi. ve saat 09.00 da topçulardan çıkış yaptık..şimdi saat 08.15 pendikten hareket ve 45 dakika sonra yalova..09.00 da yalova çıkış 72 km var hedefe ..burada önemli olan çıkıştaki tempo 09.00 çıkış 3 saatte kısa molalar şeklinde sürüş olursa saat 12.00 de suadiye merkez camide oluruz ..15 dakika soluklanma 14 km tırmanış bu tırmanışta kısa mola olabilir...15.15 de 1300 rakımı alırsak şık olacak 15 dakika soluklanma ve aynı yerden iniş 14 km en çok 45 dakika sürerse saat 16.45 de suadiye de oluruz durma yapmadan geldiğimiz yoldan güney yoluna ulaşarak oradan gölcük ve yalova dönüşte 72 km yi en çok 4 saatte alırsak saat 20.45 de yalovadayız bilemedin 21.00 ve feribot en son 21.30 da pendiğe var deniz otobüsüde bostancıya var .anadolu yakadan 6 adam var deniz otobüsü bence 6 bisikleti dönüşte almayacak mecburen pendik olacak..

anadolu yaka..
1- erkan közen epey çalışma yaptık geçmişte
2- bahtiyar közen -bahtiyar ilede yaptık...
3- engin özen 14 km lik kartepe rampa yarışında derecesi iyi idi.
4- volkan çelik o da aynı şekilde
5 -cihan dostumuz performansına güveniyor..

avrupa yaka

1- korsan hasan-300 km yi 9 saatte devirmiş idi...
2- yetkin palgın elitler dağ bisiklet yarışında 6 ıncı oldu..
3- özkan aydın tekirdağda beraber idik ..
4- soner kanar 13 kilo bisiklet ,180 km lik etapta ağır gelecek 72 km in üstüne 14 km lik rampa tırmanışında sorunlar olabilir..

hatırtlatma...

az bi süre kaldığından katılmak isteyen dostlara hatırtlatma yapmak istiyorum..

1- en az 160 km lerde zamana karşı bütün kış çalışmış olanlar tercihimizdir..
2- bu tur gezi turu değildir kimse kimseyi beklemeyecektir..
3- bu tura katılacak olan dostlarımın hepsinin alt yapıları sağlamdır toplam 10 kişidir ,,,
4- araç sadece pendikten feribot olacaktır yalova -kartepe -yalova güzergah 180 km dir eş değeri 200 +
5- ekip tam bir disiplin halinde hareket edecektir lastiği patlayan derhal kendisi değiştirecek ve ekibe yetişecektir
6- tüm katılacak dostlarım bu şartlar altında çok pedallamıştır..sadece cihan dostumuz bizimle çalışma yapmamıştır ama şartlar herkez için geçerlidir..
7- kartepe otelde mangal yoktur..köfte yoktur sadece 15-30 dakika soluklanma vardır..
8 - bu ağır olay sadece zamana karşı verilecek savaşın adıdır
9- avrupa yaka olsun anadolu yaka olsun tüm performans sürücülerini bekleriz...
10- mtb güzergaha uygun değildir vakit kaybıdır ama ekipten iki kişide mtb vardır ama 28 ler ile at başı giderler..
11- her sene kartepe otel olacaktır 11. sefer kutlu olsun gazanız mübarek olsun..

önemli dip not herhangi bir rahatsızlığı olanların katılması sakıncalıdır..

kartepe tur prosedürümüz ağır şartlara haizdir pedalşörlerin tamamıyle önceden çalışma yapmalarını gerektiren bir etaptır bu etabın en zor kısmı 72 km in üstüne gelen 14 km lik eğimi 9 olan hiç bi yerde düz yolu olmayan rampadır 1300 rakımlı dağa tırmanılacaktır 1300 rakımda ısı 10 derece farkedecektir..suadiye çıkışı yamandır stabilizedir. en pro adamları bile kahreden bir rampadır ..2009 dan beri düz yollar ile işimiz olmadı sürekli rampalı etaplar hedefimiz olmuştur..

evet selam erkan bu gün çalıştık..

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/532097_570032506362661_1330432618_n.jpghttps://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/10862_570036333028945_1928067687_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/558901_570046896361222_1647219311_n.jpg

iyi rampalar gördük..

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/558901_570046899694555_1662018417_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/532097_570032523029326_672660557_n.jpg

bu arada buranın eşdeğeri 100 km ye bedel oldu özellikle riva dönüşü oldukça sert rampalar üst üste geldi kavacıka a kadar yorucu tırmanışlar oldu sabah mataraya 5 adet çorba kaşığı protein tozunu attım ve su ile iyice çalkaladım köpürdü..sabah kahvaltı iyi yaptım 4 yumurta ve tam yağlı peynir ile çırpılıp omlet oldu siyah zeytin ve yeşil çay..ve şile rampalarında durumu kurtardım valla çok çabuk ömerliye geldik zati defalarca bıçkıdere de çalışa çalışa bu şile rampaları leblebi çekirdek sen bahtiyar ve ben tüm şile rampalarını ortalama 30 ile almış idik ve şileye varmış idik şimdi ben derimki bıçkıdere daha sıkı etap stabilize orada dahada kuvvetli oluyoruz...kartepe antreman yeri kesin bıçkıdere ve ulupelit şile..riva yolu üzerinde çalışan bisikletlileri gördük bayağı iyi yol vardı birinde trek süper ultra idi rampada yakaladım ve muhabbet ettik 45 yaşında imiş ama sıkı çıkıyordu adam helal olsun yalnız o altındaki bisiklet sadece yolda gider bizim tarzımız her zaman cyclo cross road tarz olarak kalacak bu yola baş koyduk..evet önümüzdeki 2 haftaya bakacağız müsait pazar yok gibi 5 mayıs yağmur 23 nisan yağmur son durumda değişebilir ve bıçkıdere etapları olacak ..bıçkıdere demirbaş artık..şimdi 100 km ye eşdeğer bu günki etapta şu anda evdeyim tek yorgunluk yok üstelik tempoda yaptık turun sonunda kavacığa gelirken bu protein tozu bana çok yaradı vesselam şimdi ne yapacağım 200 + olan kartepe için 12 çorba kaşığı protein tozunu su ile karıştırıp azar azar içeceğimki dehşet bi olay olacak bu gün resmen fişeklendim yahu

Kudret abi çalışmalara devam..Perşembe 20 km..Cuma 10 km ..Bugünde 25 km binebildim misafir gelince İkitelliden dönmek zorunda kaldım......Yarında evde misafir var ama ben bi 25 km yapmayı hedefliyorum...... bisiklet sorununu çözecem az kaldı....Yol bisikleti alacam..Lastiklere ayar verdikmi sıkıntı kalmaz.....

@Soner Kanar

soner dostum ,
şimdi erkan yukardaki bisiklet ile stabilizeye giriyor ama riskide var işte çok dikkat etmek lazım suadiye inişi çok sakat baştan cyclo-cross -yol alırsan çok iyi olur ozan dostumun bisikleti mükemmel erdoğanlardan ankaradan getirtti 3000 liraya mal oldu ama bi kere verirsin ömür billah rahat edersin ..yol bisikleti alırsan 700 x32 olmaz kadroya uygun değil o lastik...

erkan aşağıda senin cepte olamayan yol bura önemli burayıda kaydet..

(link)

b-noktasına geliş,,,a- noktası yoncadan sağa dönüş tam 6 km sonra ,burada önemli ,ipek yolu diğer adı tiktik değirmen yolu..

erkan şimdi baktım accuya benim sana dediğim çıktı rüzgarın ani hızı 21 km oldu 13 km yazıyor idi senin anlayacağın gene rüzgarın azizliğine uğradık ,valla kartepede süpriz olacak, biliyorsun o sahil yolunda ya poyraz olur ya da lodos ama genelde hep poyraz olur...

Geri