kartepe listesi antreman listesi olarak düşünülmekte dedik..
şimdi kimler antreman yapıyor bu topiğe mesaj atması lazım cihan dostumuz nokta atışı yaptı ve kayboldu performansına güvendiğini söyledi ama bizde diyoruzki 2009 dan beri biz burada 160-200 km leri bir günde devirdik zamana karşı ,,,,kısa molalar yapmak ve zamanla yarışmak kolay bi olay değil yarışlara girme derdimiz zati yok ama tarzımız budur anadolu performans dedik anadolu yakada performans meraklısı gençleri örgütlemeye çalıştık ama baktıkki hareket yok...falanca bisiklet takımının elemanları tuzlada kalırken en çok formulada takılırken biz kartepeyi 10 kez devirdik üstelik ne formamız var ne de klübümüz..ne de lisansımız bisikletçi olmak için lisans gerekmez kişi pekala isterse öğrenir performans bisikletçiliğinin ne olduğunu ,elinin altında internet var araştırır bulur okur uygular doğru sitelerden bilgileri alır avrupada pro bisikletçilerin nasıl beslendiğini araştırır ,her işin başı meraktır insan merak edecek ve öğrenecek bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır biz burada ne yaptık çalıştık bahtiyar -erkan ile ve hatalarımızı sahada gördük, hangi tekerin nerelerde kullanılacağını öğrendik artık....amortisörlü bisikletlerin uzun yollarda hammallık olduğunu artık biliyoruz istanbulun dışı paso asfalt değildir bura avrupa değildir ..bu ülkeye yakışan bisiklet cyclo-cros yol bisikletidir ..altına 7000 yuroluk asfalt bisikleti çekenler bu istanbulda her yola gidemez gidecekleri mekan bellidir...evet gelelim çalışanlara hasan yıllardır benle pedalladı buraya gelmez face de takılır...yetkin buraya gelmez face de takılır ..ali emre akcan uğramaz aytek hiç gelmez..onları zorlayamam özkan aydında uğramaz ...ama bu dostlar ile irtibat face den özel mesaj ile olmaktadır..aytek hafta içi kartepe yapalım diyor bilare düşünüyorum..ali emre nin bazı nedenleri var belli olmaz gelebilir ..özkan kanki animallah en başta geliyor hasan artı yetkin..özkan hiç boşlamadı bisikleti 100 artıları devirdi hasan -yetkinde öyle..erkan ile çalıştık, dün iyi ki gittik..bu gün yağmur vardı..bahtiyarın eksikleri fazla oldu sayılır, şimdi bahtiyarın yapacağı iş bir an önce bıçkıderede var olmak nisan ayı tamamiyle gümbürtüye gitmekte yağışlar nedeni ile..mayısa girerken ilk hafta yağışlar var 8 mayıs gene yağışlı ,12 mayısta yağışlı olursa olay sarkacak ta 19 mayısa süre uzadıkça yağmur riski kalkacak ama sıcaklık riski devreye girecek bu da 14 km lik rampada aşırı su kaybı demektir bunu göğüsleyecekler ile kartepeyi alırız..soner kanar bir an önce yeni bir bisiklete kavuşması kendi lehine olur cyclo-cross ya da city bike 700 x 32 teker olacak city bike da amortisör olmayacak .evet özellikle cihan dostumuzun temposunu bilmiyoruz referanslarını bilmiyoruz kışın ne yaptığını bilmiyoruz antreman çalışmaları yaptımı mart-nisan ayında,,
bunlar hakkında bilgimiz yok anadolu performansın kuralları ağır etaplarda bellidir kimse kimseyi beklemez lastiği patlayan lastiğini değiştirip gruba katılmak zorundadır erkan -bahtiyar, bıçkıderede sürekli bu prosedür içinde kalarak ilk 60 km ye eşdeğer etapta bu sistemi uyguladık içimize sindirdik bizim tarzımız budur.bahtiyarın hep aynı insanlar ile mi pedallayacağız diye söylenmesi doğal çünki bu tarz takılan yok anadolu yakada açıkçası beni bisiklet gezileri tatmin etmemektedir..erkan ile bu ct dudulludan start yaptık ve ömerliye kadar bastık rampaları yedik şile rampaları altımızda eridi..ondan sonra rivaya kadar tek rampa yoktu ama dönüşte rampalar muhteşemdi bisiklete bindiğimi anladım benim işim rampadır..düz yolda uykum gelir benim..onun içindirki hep yalnız kaldım bu forumda rampa delisi yok istanbulda olanlar buraya uğramıyor..evet son olarak engin özen dostum herhalde çalışma yapıyorsun 100 + lar önemli artık tren yok bu olay çok zor..
katılacak olan pedalşörlerin performans durumları ..
1- yetkin palgın yeni dağ bisiklet yarışlarında elitlerde 6 ıncı oldu...ve korsan hasan ile edirneyi kısa zamanda aldılar mtb kullanır fakat son derece süratlidir kuvvetlidir tekirdağ turunda beraber idik hem gidişte bastı hemde dönüşte bastı..
2- korsan hasan 300 km yi 9 saate sığdırmıştır yol bisikleti ile edirne performans turunda ..bu turda özkan aydında çok iyi derece yapmıştır..ayrıca özkan aydın dostum tekirdağ turunda yetkin palgın ile çok az fark ile birlikte tamamlamışlardır açıkçası gerek özkan aydın gerek yetkin ve hasan uzun etaplarda performans sürüşlerine kesin olarak hazırdırlar
sonuç.......
soner kanar bu hafta 55 km toplam mesafe yapacağını burada dile getirmiştir bu mesafa km olarak kartepe için yetersizdir her gün bisiklete de binilse 60 km yapılsa dahi gene bir kartepe etmez kartepeye eşit çalışma periyodu hafta içi çarşamba -cuma 130 km ve hafta sonu 160 km zamana karşıdır bunu yapan kartepe oteli bir günde avucuna alır ..bu durumda hiç kimse yoktur şu an hazır olarak bende ama 2009 dan beri 160-200 km lik etaplarda zamana karşı az molalı çalışmışlığın alt yapımıza olan tecrübe birikimi vardır sadece bir kaç km eksikliğimizi tamamlamak için 100 + lar yapılacaktır ve şile -ulupelitte son cila olacaktır bura 160 km ye eşdeğerdir..evet bahtiyar yukardaki dostlar ile pedalladım bu dostlar sizden hızlı darılmaca yok eğer kaptan isem kaptan doğruyu söyler kimin sahada nasıl olduğunu herkez ile pedallayarak anladım kişilerin birbiri ile olan performans farklarını irdeledim ve irdelemeye devam edeceğim .bahtiyar düz yol hikaye bunu sende biliyorsun eğer 160 km ye eşdeğer olan ulupelitte var olmaz isen bence kartepe senin için artık zor olacaktır...kışın hiç bir çalışma yapmadın bahtiyar, biz erkan ile hasbel kalem bi şeyler yaptık bütün kış boyunca kış antreman topiğinin iki müdayimi oldu ben ve erkan bu yüzden erkanın şansı senden daha fazla bu ct erkanı gördüm evet dönüşte rampalarda istediğim erkan var idi yalnız hatasınıda gördüm o da şu idi riva yolu üzerinde çalışma yapan pro dostlardan biri dönüşte rampada beni yakaladı ve yanımızdan geçerken kolay gelsin dedi akabinde erkan onun peşinden bastı ama sonra bıraktı şimdi orada ben zannettimki erkan gaza geldi erkan için en büyük tuzak kendisinden kondüsyonca üstün olanın gazına asla gelmeyecek bu durum 16 yaşındaki dostumun başına tekirdağ yolunda geldi..uzun yollarda herkez partnerini doğru bulacak aksi takdirde dağılır..erkanın partneri şimdilik yok gibi bahtiyar çalışsa idi erkan kadar erkan -bahtiyar diyecektim korkarım bahtiyar erkandan geri kalacak bu durumda erkan ne yapacak evet size bırakıyorum bunu..şimdi kesin olarak 3 lü önden basacak , bunlar korsan hasan -yetkin - ve özkan kanki olaki onların temposuna ya da deryasına dalarsanız artık bilemem elektrotlar suadiye rampasında atabilir...kesin olarak hasan-yetkin-özkan önce suadiyeye varacak nerden biliyorum bütün kış bu adamlar yatmadı ve hala çalışıyorlar 100 + larda engin özen sadece bu kış uludağa gittiğini söyledi şimdi ne yapıyor bunu söylediğinden beri epey zaman geçti bu zaman dilimi içinde ne yapıyor 160-180 arası zamana karşı bir çalışması oldumu benim için bunlar önemlidir kartepe listesi antreman listesi olduğuna göre benim için hava hoş isteyen hiç çalışma yapmadan gelir ve akıbetini kendi görür hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum çünki kuralları koydum aramızda rahatsızlığı olan yok ..kimse kimseyi beklemeyecek lastiği patlayan değiştirmek ile mükellef ve kısa zamanda grubu yakalayacak..volkan çelik e orta kanaldan soracağım bu güne kadar ne yaptı buraya hiç uğramıyor sizleri bilgilendireceğim..evet cihan dostumuzun durumunu belli etmesi lazım yukardada yazdım ..bunları baştan söylüyorum sonra anlaşmazlık olmasın ..