Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

@Erkan Közen

(link)

yağmur yattı,, bugün bineceğim yarında..21 nisan 27 km rüzgar...hava güneşli 14-28 yağmur...

Scudo
kartepe hava koşulları...

1- ani rüzgarlı hava ile işimiz olmayacak
2- yağmurla hiç işimiz olmaz
3 - sıcaklık 25 dereceyi aşmayacak
4 -bu koşulları bulmaz isek kartepe iptal olur yerini tavşanlı-boyalıca alır ama zannetmiyorum kartepe olacak..

son durum raporu...

1-aytekin erzan şu an hazır....
2- hasan hazır..
3-yetkin hazır..
4- ali emre hazır..
5- soner kanar antreman devam
6- bahtiyar antreman
7- erkan antreman
8- ben antreman.
9- engin özen kayboldu.....

bunların dışında özkan kanki dostumuz hazır ise kesin gelebilir onunla irtibat orta kanal..

Kudret Abi bugün bisiklet kullanılır hâle geldi, pedal takıldı , maxxis overdrive lar takıldı, km saati takıldı cadence göstergeli.Şuan tekerlerin havası 60psi benzincide bir ara 87 yapıcam. Fakat şöyle bir sorun var abi.Bunla mtb ile aldığım yokuşları çıkamıyorum.Çıkamıyorum derken yani pedal o kadar ağırlaşıyorki kuvvetim yetmiyor basmaya. en hafif vitesi acayip ağır.ufak eğimli yollarda bile 15km hızın altında ağır dönüyor.Bunla rampalı istikametler kesinlikle şuan yapılamaz. Ruble-Aynakol ayarlamadan bu ancak düz yolda gider abi.
Birde alışma konusuna gelirsek,elimi yukarı tarafa koyduğum zaman frene tam basamıyorum, parmaklar kısa kalıyor. Çok dik yokuşlardan inerken elimi alt tarafa almak zorunda kalıyorum. Hatta bazen düz yolda biraz hız yaptığımda bile elim eğer yukarda ise zor duruyor bisiklet.Frenler çok iyi tutmuyor yani şuan.Bu A fren ile diskin farkımı , yoksa ayarımı tam olmamış anlamadım.
Onun dışında herhangi bir sorunu yok bisikletin gayet güzel çalışıyor.Bu kadar olumsuz şeyin yanında birde iyi bir haber vereyim, 84 kilodan 81 e düşmüşüm bugün tartıldım. 75 e düşersem ideal kiloya yaklaşmış olacağım boy 1.77

@Ozan Güner

75 psi de kal fazla basma dediğimi yap...fren ayarlarına bakılacak yalnız alperen biraz kullansın dedi tekrar bakacak...evet 75 de fit olacaksın....benim pedal malaysiya mtb pedal gayet rahat alıyorum bu kilitli pedal ile, senin ayna kola olmaz benim pedal daha hafif olanları vardır ama para tabi..çalışarak kondüsyon artırarak ve rejim yaparak rampaları yiyeceksin ayakta çıkış tekniklerini sahada muhakkak çözmelisin senin bisiklet müsait...

bu gün gnc ye gittim power gel bar aldım 1 adet, bir hafta öncede protein tozu aldım 11 kilo 1yıl gider bana,,,

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/555614_566876303344948_1738961326_n.jpg

protein tozu bende almayı düşünüyorum sumu sütmü karıştırıyorsun abi

@Erkan Közen

geçen pazar 130 km in üstüne çok iyi geldi şimdi kutuyu alıyorsun silindirik büyükçe kutu 11 kilosu 80 lira 2014 e kadar kuru yerde muhafaza ediyorun 8 çorba kaşığı tozu mataraya koydum su koydum bayağı çalkaladım ve yavaş yavaş içtim bolca geğirdim yaradı yani muz aromalı beni ayılttı ertesi gün çok dinç kalktım..

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/733917_566876843344894_2135633527_n.jpg

bugün öbjektifime yakalananlar burası türkiye...gidişli ve dönüşlü bisiklet yolu arac ile kafa kafaya tokuşabilirsiniz çünki istanbul sürücülerinin yüzde 95 i cahildir..o cizgiyi ihlal eder burası norveç değil amsterdam değil bu milleti adam etmek için karakollara falaka cezasını getireceksin trafikte hata yapanın ayaklarına 100 değnek vurulacak ;)

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/526797_4997898219948_838934130_n.jpg

bu pazar burdayım......

Abi ağırlaşıyor derken fiziksel ağırlığından bahsetmiyorum pedalın, düşünki dik bir yokuşun başında bisikletin ön vitesi 2 arka vitesi 6 da , çok yüksek olduğu için basamassın ya. Onun gibi oluyor işte basılmıyor pedala bisiklet 1. viteste olmasına rağmen.Barış abiyle konuştuk bugün ruble-arka aktarıcı xt alman lazım dedi onların fiyatına bakıcam şimdi

Kudret Abi erdoğanlar bisikleti aradım, xt yarış vites kollarına uymuyormuş shimano 105 in uzun bacaklı modeli varmış o 11-32 ye kadar destekliyormuş rubleyi. Fiyatı 52 euroymuş 11-32 9vites rublelerde 20 eurodan başlıyo aşşağı yukarı bana maliyeti 80 euro olacak en kısa zamanda hallederim ben bu olayı

(link)

nisan 28 koşullar değişti....7 nisan yağış -14 nisan yağış -21 nisan soğuk, ani rüzgar hızı 29 km ...antreman olarak iki tarih belirgenleşiyor...21-28 nisan.....hafta içi kısa mesafe topuklamaca yapacağım hafta içi havanın iyi olduğu günler az sayılmaz..
evet topiğin sonlanmasına en çok 1 ay 15 gün kaldı ,,,,ondan sonra 1 nisan 2014 kartepe topiğinde görüşeceğiz....:in:

Bu pazar antrenman var mı abi ? Arka sayfalarda birşeyler paylaşmışsında o yüzden soruyorum.
Ben bugün abimi alıştırmak ve yeni bisiklete alışmak adına bostancı-pendik yaptım sahilyolundan. Eve dönüşle beraber 50km yaptı.
Frenler gittikçe açılıyor pabuçlar yeni olduğu için ilk başta verim alamadım ama gittikçe açılıyor.Düz yolda hızlı gitmeye alıştım.İnişleri çok yavaş yapmak zorunda kalıyorum alışık olmadığım için 10-15 lerle iniyorum iniş çalışmam lazım.Rampa içinde ruble-arka aktarıcı lazım.
Abimin temposunda gittiğimiz için kadans çalıştım, 80-90 arasıydı kadans genelde.

(link)
28 koşullar iyi..21 bozdu..14 nisan kapalı yağış yok o gün dudullu-riva olabilir 28 nisan şile -ulupelit --------1 mayısta yağmur, mayıs ayı yağmurla başladı 5 mayıs belli değil .....12 mayıs kartepe-otel bugün saat 15.00 de yağmur var 11.30 da çıkacağım...

paris rube eurosportta son 80 km cyclo-cross lar arnavut kaldırım titreşen bisikletler avrupanın en zor yarışı senede bir seyrederim...şu an naklen yayın..

fabian cancellara ......van marke...

iki cyclo-cross devi.....
254 km lik büyük klasik paris-rube 500 km ye bedel.....

büyük mücadele ikili arasında ,,

son 2 km...

büyüksün cancellara..şampiyon..

kudret abi bacak yanması geçti anteramana devam ediyorum her akşam beykoza gidip geleceğim

@Erkan Közen

14 nisana bakarız.....bu gün sele yaptım rüzgar çok sertti 15.00 de evdeydim...treynırda yap erkan.....

@Kudret Kurtcebe
Aynen Kudret abi bugün bende dışardaydım bisikletle, dehşet bir rüzgar vardı şimdi accu dan baktım 63km ani rüzgarların hızıymış

Geri