Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

@mehmetsunu

yapma yav tühhhhhh rezil oldum;) 8 kilo vay anasını .....

Scudo
@ulaş alkaşi

ulaş dostum ...çıkış dudullu olacak saat 10.00 şile rampalarını alacağız,aşağıda link var dudullu-riva rotası,,,

(link)

dudullu-riva 42 km gidiş...yeni antreman rotası....

dönüş riva- küçüksu...

(link)

@Kudret Kurtcebe

dudulluda nerde buluşacaksınız ben anlayamadım kudret bey .

evet bu topikte pek kısa mesafeler bundan sonra olmaz kışın kısa mesafeler zati yapıldı .....erkan -bahtiyar face de hortlattım anadolu -performans gizli gurubunu yetkin -hasanda dahil çağatay bey bizden koptu o yol bisikletçisi biz cyclo-cross yolcu arada fark var tabi...yalnız ogün ve yetkinin durumları farklı onlar 26 cı ama 28 ler ile kapışır .....evet kareye adam alacağım faceden...

@ulaş alkaşi

tam yerini bulmanız güç olur nerde oturuyorsunuz

@Kudret Kurtcebe

kadıköyde oturuyorum kudret bey , ama dudullu ümraniye tarafını da bilirim. bi de kadıköyden en yakın hızlı ve tehlikesiz hangi yoldan gelmeli acaba ? göztepeye kadar e-5 den gidip ordan namazgaha gecip ümraniye tepeüstü üzerinden mi gelsem ?

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@ulaş alkaşi

ulaş bey ,bence sizin için ayrı bir tur yapalım kısa mesafe bu tur toplam 80 km eğer size zor gelmez ise sizle saat 09.00 da bostancı adalar iskelede buluşuruz oradan birlikte yavaş tempo ile dudulluya gideriz pek fazla trafik yok..yalnız dudulludan ta ömerliye kadar ekip durmadan gidecek size zor gelebilirmi bilemem rampalar durmadan alınacak....lastik patlamalarında malesef herkez tek herkez yanında iç lastik taşır ve pompa ,sürat yaptığımız için kask vardır ,,antremanlarımızın amacı kartepe içindir 12 mayıs havanın durumuna göre 19 mayıs ,,,
kadıköyden fenerbahçe yapın oradan sahildeki bisiklet yolundan gelin bostancıya kadar yol var,,,

evet benim biraz kendim antreman yapmam lazım , size ayak uyduramam sanırım şimdilik

Abi ne diyosun benim için bu tur müsait gibi ? Pedalı falan yetiştirebilirsem geleyim mi ?Gerçi gidona alışmadan gelmekte biraz sıkıntı olabilir zamanla yarıştığımız için. Karar senin kudret abi ne dersen uyarım.

@Ozan Güner

sen eski adamsın ve zati güzergaha yabancı değilsin bence gel derim ama ben seni bırakmam rampa bitiminde beklerim ..evet ozan bisikletin tam isteğim bisiklet inşallah nasip olacak bana evet birlikte bu pazar yukardaki verdiğim likte çalışıyoruz burada sadece dudulludan ömerli gelişine kadar az rampa var ömerlide duracağız sonra sola döneceğiz,pek fazla dik rampa yok sayılır rivaya kadar ,rivadan sonra tırmanışlar var erkan-bahtiyar serbest sürerler saat 09.00 bostancı adalar iskelede buluşuruz..

@Kudret KurtcebeTamam abi eyvallah, eğer yetişirse pedal geleceğim,yetişmesse MTB ile de gelebilirim hazır olduktan sonra cyclo crosstan inmeyeceğim zaten :D Bugün görebildim tek parça halinde vallahi çok güzel olmuş bende beğendim abime de bayağı bisiklet dersi vermişsin kudret abi eve geldi senden kudretpedia bisiklet bilgilerini almış bana öğretiyordu :D :D

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
bostancı saat 09.00 dudullu saat 10.00(link)[/URL]

dudullu-riva 42 km gidiş...yeni antreman rotası....

dönüş riva- küçüksu...

(link)

hava durumu iyi..

nisan ayı şimdilik bu pazar iyi,14 nisan kötü,21 nisan iyi 28 nisan kötü 2 pazar iyi gözüküyor 5 mayıs belli değil 12 mayısa bi şey kalmadı...

(link)

@Erkan Közen

eyvallah....jantlar hayırlı olsun şimdi erkan senin kadroya 700x32 olmaması kötü oldu 700x32 in altı tekerlerin stabilizede gidenlerine piyasada bakmak lazım ben araştırma yaparım ,sirkecide bütün bisikletçilere bakmak lazım , baktın yok aynen yurt dışından getirtmece ...silikler ile suadiye inişi riskli olacak senin için....

@Kudret Kurtcebe
Kudret Abi ben bugün pedal- 700x32 maxxis overdrive 2 adet siparişini verdim yarın gönderecekler, büyük ihtimal cyclo cross hazır olacak pazar günü için bir aksilik olmazsa.

@Kudret Kurtcebe

kudret abi 700x28 bile olmadı 700x32 hiç olmaz ancak 700x23 oluyor

Geri